2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گارفیلد جان موندم با این حس و حالت چجوری تا سوئد رفتی زبانشونم یاد گرفتی😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
ها والله ولش کنوم دست خودا    

😄😄😄😄😄

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
از اینا دارین 😀خوش ب حالتون😭من خونه شما رو این شکلی فرض کردم😆

عاقا این دیگ خیییلی سنتی شدددد....

کاش واسه مام اونجوری بود اما

منتها با ۴پایه کرسی ساختیم😂😂😂😂😂😂😂😂اسمن کرسی هستش....

رسما مثه تابوته🤤🤤🤤🤤🤤

زنگ زدم کلی جواب نداد.  از خونه ما تا اونا کلی راهه.

تو ک انقد دوسش داری چرا اینجوری شدید باهاش دعوا کردی دوستم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
گارفیلد جان موندم با این حس و حالت چجوری تا سوئد رفتی زبانشونم یاد گرفتی😆

والله خودمم موندم چطوری تا اینجا رسیدم بامن بود که تا سر کوچه میخواستم برم صدبار برنامه ریزی میکردم اخرشم ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار بودن که من از جام تکون نخورم . مامانم میگفت یه تکون بده زخم بستر نگیری

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
 والله خودمم موندم چطوری تا اینجا رسیدم بامن بود که تا سر کوچه میخواستم برم صدبار برنامه ریزی ...

😂😂😂

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄