2777
2789
عنوان

چکار کنم نی نی بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 29 پست
شیر نمیخواد شیر خورده اروقشم زده سابقه نداشته تا این ساعت بیدار باشه همیشه یک خواب بود گریه نمی کنه ...

تو بخواب بگو کاری داشتی صدام کن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارش داری یه بوسش بکن از طرف من دلم قنج رفت گفتی بهم زل میزنه زنده وسلامت وپایدار باشه 

خوااااااابم میاد خداااا.قربونت یشالله قسمت شما

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
شیر نمیخواد شیر خورده اروقشم زده سابقه نداشته تا این ساعت بیدار باشه همیشه یک خواب بود گریه نمی کنه ...

بیارش من نگهش دارم توبخواب😍😍😍😍😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

میتونی راه بری بزارش روشونت راه برو یکم اتاقتومیخابه

میگی خوابت میادولامیگفتم  ی کم حمامش کنی میخابه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اگه گرسنه نیستو جاش تمیزه باهاش بازی کن خسته شه میخابه اگرم حالشو نداری و کالسکت تمیزه بذارش تو کالسکه راش ببر خوابش میبره....من که اینجوری میکنم...عصرام نذار زیاد بخوابه که شب اذیت نشی

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

اخیییی یهویی خوابید خدایا شکرت حالا موندم اول ظرفامو بشورم یا اتاقو جمع کنم یا مسواک بزنم یا بخوابم .

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

اگه گرسنه نیست و مشکلی نداره و آرومه  شما بخوابید نور اتاقم کم کنید بچه 4 ماهه خطری تهدیدش نمیکنه 

ولی از فردا سعی کنید خوابشو منظم کنید..

معمولا بچه ها بعد از حمام خسته میشن میخوابن.. بعضی ها تو ماشین خوابشون میبره یا تکون دادن یا صدای سشوار و جارو برقی یا لالایی خوندن یا قصه خوندن یا موزیک ملایم یا شیر خوردن. ..

ولی سعی کنید به تو بغل گرفتن و راه رفتن عادتش ندین چون بعدا که سنگین میشن دوستاتون خسته میشن.. 

شیر خوردن قبل از خواب هم باعث پوسیدگی دندون میشه.. 

اگه گرسنه نیست و مشکلی نداره و آرومه  شما بخوابید نور اتاقم کم کنید بچه 4 ماهه خطری تهدیدش نمیک ...

دندون نداره که فعلا پیرمرد بی دندونه ممنون از راهنماییهاتون