2777
2789

جدی میگم 

مثلا ژل اگر میزنن کم میزنن یا نمیزنن دماغشونو عروسکی و نیمه فانتزی عمل نمیکنن 

لمینت سفید رو دندون نمیندازن طبیعی 

همه کارهاشون طبیعیه 

ولی عملای بقیه مردم انگار سمت پلنگ شدن    میره 

خیلی واقعا فرق هست 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

سلیقه ایه دیگه و اینکه من حس میکنم پلنگا قیافشون همیشه قرار نیست رو بورس بمونه و اگه پلنگ کنن خودشونو یه روزی کنار گذاشته میشن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اونا دکترای خفن تر دارن و براشون طبق چهره خودشون عمل تخصصی انجام میده که چی بیشتر بهشون میاد و قیافشون رو از همونی که هستن بهتر میکنن و بیس اصلی قیافه تغییری نمیکنه

اما مردم رندوم میرن کارای شبیه هم انجام میدن مثلا کسی که صورت لاغری داره میره عملا و. کارایی ک برای صورتای پره رو انجام میده یا برعکس برا همین همه شبیه هم میشن 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چون اونا عقده ندارن نچرال بودنو میپسندنولی مردم عادی میگن دارم۱۰۰تومن پول لمینیت میدم پس سفیدش کنم ک ...

اره خیلی برق میزنه ...واقعا بعضیا جا خوشگل شدن زشت  میشن 

فقط یه عده بهتر میشن 

سلیقه ایه دیگه و اینکه من حس میکنم پلنگا قیافشون همیشه قرار نیست رو بورس بمونه و اگه پلنگ کنن خودشون ...

اره تتو ابرو یه مدت مد بود دیگه نیست 

میکرو هم چندسال دیگه جاشو به چیز دیگه میده .

ابرو قابل برگشته ولی قیافه عمل شده سخته به قبل برگرده 

اره تتو ابرو یه مدت مد بود دیگه نیست میکرو هم چندسال دیگه جاشو به چیز دیگه میده .ابرو قابل برگشته ول ...

دقیقا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چون اونا دکترای خفن تر دارن و براشون طبق چهره خودشون عمل تخصصی انجام میده که چی بیشتر بهشون میاد و ق ...

اره وقتی یکی فقط ۴۰۰ تومن پول ساعت تو دستشه معلومه پیش بهترین دکترا میره