2777
2789

لطفا اگر اعتقادی ندارید تاپیک رو ترک کنید

بچه ها من یه مدت زندگیم خیلی به مشکل خورده از نظر تحصیلی و مالی و ازدواج و ....

ازدواج که یا زنگ میزنن نمیان یا میان یه قدمیش بهم میخوره

انقدر سر زندگیم کلافه هستم که شب تا صبح کابوس میبینم و از خواب میپرم آرزو میکنم بمیرم و دوباره خوابم میبره

زندگی برام عذاب شده چون تحمل این همه مشکل رو ندارم

باورتون نمیشه بعضی جاها که میرم انگار نامرئی هستم اصلا توجهی بهم نمیشه!

بعد تصمیم گرفتم برم دعانویس چون یه سری فامیل بدجنس اهل دعانویس داریم که خودم دیدم با دعاهاشون باعث نابودی یه سری زندگی شدن

خلاصه یه نفر رو پیدا کردم و  تلفنی زنگ زدم بهش

بقیه رو پست بعد سریع میذارم از قبل تایپ کردم فقط میخوام طولانی نشه اینجا نمیذارم

تو نی نی سایت تاپیک نمیزنم مگر اینکه مجبور باشم.دلیلش یه سری آدمهایی هستن که بویی از شعور و منطق نبردن و جو سایت رو هم متاسفانه بهم ریختن.

خلاصه کارایی که گفت رو انجام دادم و یه مدت خیلی خوب بود،توجه بهم میشد یه خواستگار خوب اومد،بحث و مشکل خیلی کمتر شد

انگار یه مدت زندگی بعد چندسال روی خوب نشون داد بهم

ولی مثلا عمرش دو هفته بود

دوباره همون بدبختی برگشت

پیام دادم و گفت با کارایی که گفتم و انجام دادی اثرش کم شده ولی از بین نرفته خودم باید باطل کنم

گفت ۱/۵ پول واریز کن

خواستم ببینم کسی تجربه ای داره؟که واقعا موثره؟

بدم پولش رو؟

ممکنه بدم و بی تاثیر باشه؟

تو نی نی سایت تاپیک نمیزنم مگر اینکه مجبور باشم.دلیلش یه سری آدمهایی هستن که بویی از شعور و منطق نبردن و جو سایت رو هم متاسفانه بهم ریختن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم کانال اعمال صالحین و وظایف کاملین رو تو یوتوب نگاه کن

چله سوره بقره هم شنیدم خیلی عالیه

با دعانویس رفتن و اینکارا چیزی حل نمیشه، خودت باید وقت بذاری و چله بگیری و باطلش کنی

من چندین سال پیش دعانویس رفتم و چندین میلیون خرج کردم، فقط بدتر شد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم کانال اعمال صالحین و وظایف کاملین رو تو یوتوب نگاه کنچله سوره بقره هم شنیدم خیلی عالیهبا دعانو ...

یه چندبار چله برداشتم

نمیگم بی تاثیر بود ولی اینکه کلا بدبختی ول کنم بشه نبود

واقعاااا دیگه خستمه دیگه بریدممممم🤦🏻‍♀️

نه ، پول زیادیه اگه توان داشت که کاری بکنه همون بار اول انجام می‌داد دنبال یکی بگرد که پیر و باتجربه ...

اون دفعه خودش کاری نکرد

به خودم گفت سرکه رو قاطی کن و بریز و و فلان کارو بکن و ....

من فقط همون چندروز بعد اینکارا زندگی کردم

وگرنه چندساله فقط عذاب میکشم

اگه مشکل دعا داری ۵۰ آیه قرآن با صدای بلند تو خونه بخون با ۴ قل و آیت الکرسی

این دعانویسها اگه کارشون درست باشه با اجنه کار میکنن

اوناهم خیلی دروغگو و مکارن

یعنی تازه گیرت میارن و روی خوش نمیبینی

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

یه چندبار چله برداشتمنمیگم بی تاثیر بود ولی اینکه کلا بدبختی ول کنم بشه نبودواقعاااا دیگه خستمه دیگه ...

حالا این کاناله رم نگاه کن

چله بقره هم بگیر برای باطل سحر

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

چند وقت پیش یه مشکلی اساسی برای برادرم پیش اومد که خیلی از این پدرها پول زیادی طلب کرده بودن درحد 15 20 ملیون. اما برادرم یه نفر رو پیدا کزد که مشکلش رو از ریشه حل کزد حال همشون رو خوب کرد. در اخر هم گفت فقط 100 تومن میگیرم برای دخل حضرت. چون برا پول اینکار رو نمیکرد

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
خلاصه کارایی که گفت رو انجام دادم و یه مدت خیلی خوب بود،توجه بهم میشد یه خواستگار خوب اومد،بحث و مشک ...

سلام 

عزیزم بهتون پیشنهادمیکنم که یکیوپیداکنیدکه خبره باشه اگرنه بقیشون فقط دکون بازکردن هیچی حالیشون نیست 

حرزامام جواداصلی که روپوست اهووظرف نقره هست هم بگیرید همراه خودتون ایت الکرسی و ان یکادو چهاقل همیشه داشته باشید 

ولی دعانویس باید بلددددد باشه ازکدوم استان هستی؟