2777
2789
عنوان

صاب خانه بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 78 پست
عزیزم هزینه های کلی باصاحب خونس حالامیخوادیه سال باشه یتده سال چون هرسال دارین قراردادجدیدمینویسیدبا ...

اون مبلغ برا اجارست .نه اینکه پیپی کنه تو خونه بگه تعمیر کنید!!!!

عزیزم هزینه های کلی باصاحب خونس حالامیخوادیه سال باشه یتده سال چون هرسال دارین قراردادجدیدمینویسیدبا ...

نه والا راضی هم نیستیم هرسال با اصرار  و به زور میشینه و خودمونم دلمون میسوزه چون دوتا بچه کوچیک به شدتتتت شیطون دارع ک جایی قبولشون نمیکنن ما هم میگیم عیب نداره بشینن گناه دارن .وسیله وقتی دست خودشون خراب شده چرا ما باید هزینه تعمیرشو بدیم مگ ما داریم استفاده میکنیم؟؟؟اینطوری باشه ک طرف میزنه همه چیو خراب میکنه دل نمیسوزونخ میگه به من چه هزینشو کس دیگه میده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه والا راضی هم نیستیم هرسال با اصرار و به زور میشینه و خودمونم دلمون میسوزه چون دوتا بچه کوچیک به ...

میدونم شمادرست میگین امافقط سرویس کولربامتاجره تعمیرات اساسی برای مالک هست این ازقوانین هست میتونین به اتحایه املاک شهرتون تماس بگیرین دقیق ودرستشوبهتون توضیح میدم ببخشیدمن اینو میگم ولی حتی اگخ شپانداریدهزینه کنیداونهاهم اوضاعشوت ازشماقطعابدتره