2777
2789
عنوان

جان سخت چقدر داره قشنگ میشه

380 بازدید | 23 پست

شهرام پس هانیه رو دوسش داشت ک گفت بره از اون کویر تابقیرو بکشه بنظرتون هانیه چیشده زن شهرام واقعا ازشهرام خبر ندارع؟

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

والا معلوم نیست چی به چیه الان معلوم نیست شهرام دور زده یا این پسره دور زده 

من ک میگم هانیه با خوده شهرام رفته باهاشم تو رابطست 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شهرام ک نمیخواس اونارو بکشه فقط زیرنظرشون داشت ک یه موقع دورش نزنن اون پسر جنوبیه با دوستش هدفشون کش ...

اگ نمیخواست بکشه وقتی زد اون دو نفرو نشون میداد خودشو نمیزاشت ک نگارهم بپره نمیزاشت بره سمت چاه ک تیربزنه اشکان هم ینی بمیره بعد خودشونشون بده پس قصدخودشم ی جورایی پیچوندن اینابوده حالا ب هرطریقی

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

شهرام ک نمیخواس اونارو بکشه فقط زیرنظرشون داشت ک یه موقع دورش نزنن اون پسر جنوبیه با دوستش هدفشون کش ...

نهه برو ببین این قسمتشو خود شهرام خواسته بکشتشون

والا معلوم نیست چی به چیه الان معلوم نیست شهرام دور زده یا این پسره دور زده من ک میگم هانیه با خوده ...

شهرام قصدش بود بکشه اینارو مهرانم میخواست شهرامو دور بزنه ک شهرامم اونجا زیرنظرشون داشت و نتونست

میشه اگه قسمت جدیدش رو دیدی خلاصشو بگی چیشد؟

فرزاد زنده بود مادروحید رضایت داده فقط گفت ازاون محل برین چشم ب چشم هیچکدومتون نیفته،بعد بااشکان رفتن قشم انتقام بگیرن ازمهران و مهرانم درواقع مهره سوخته شهرام بود شهرامم رفته گرجستان ی دفتر شرط بندی زده هانیه هم فعلا نشون نداد چیشده