2777
2789
عنوان

احساس میکنم مغرور شدم

51 بازدید | 4 پست

وقتایی که مشغولم و بعدش که خیلی خسته ام اصلا اینجور چیزا برام مهم نیست

ولی وقتایی که تایم دارم برای فکر کردن، احساس میکنم از آدمای به درد نخور متنفرم

اینجوری نه که خیلیا میگن مثلا این آدم تلاش نمیکنه چه آدم به درد نخوری

خیلی بدتر

یعنی افکار هيتلری میاد سراغم که چی میشه یه آدم بزرگ بشم که فقط ژن برتر انسان رو برای پیشرفت نگه داریم و بقیه رو یا بکشن یا یجا حبس کنن

خودم به اندازه کافی با این حس زجر میکشم و میدونم غلطه پس لازم نیس بهم بپرین 

فقط میخوام بدونم تجربش داشتین؟ چیکار کردید بعدش؟ من چیکار کنم؟ همه انسان ها حق زندگی و انتخاب دارن بنظرم اما وقت این افکار که میشه میگم کره زمین ۸ میلیارد آدم رو چجوری تو خودش جا بده وقتی آدمایی مثل متجاوز ها، دزد ها، کلاه بردار ها هنوز زنده هستن 

یا کسایی که تو زندگی انتخاباشون خیلی سطحیه..

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

خب نشو

خب مغزم وقتی به اینا فکر میکنم تاییدش میکنه 

الان میگم کار خوبی نیست اما چیکار کنم وقتی میاد سراغم قبولش دارم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش اونا فقط فکرن و قرارم نیست که یروز اجرایی بشن پس ازشون نترس و اینکه توقف فکر داشته باش یعنی تا میخوای به اینجور چیزا فکر کنی سریع از جات بلند شو نفس عمیق بکش،تغییر موقعیت بده و...

و در آخر یه روانشناس خوب میتونه کمکت کنه

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything