2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با دوستاش رفته پاتایا

284 بازدید | 28 پست

انقدر دیگران تو گوشش خوندن که نذار بره اونجا میرن واسه کارای خاک بر سری و اگه بزاری بره دیگه آدم سابق نمیشه و زیر سرش بلند میشه 

که زندگی خواهرم با ۲ تا بچه خراب شده

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

خواهرم اومده خونه پدرم و بچه هام رو هم گذاشته خونه ی پدرشوهرش و میخاد طلاق بگیره

میگه اگه منصرفم کنید خودمو میکشم!!😞😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای بابا این همه جا

چرا اونجا رفته منحرف

واقعا دیگه شورشو دراوردن کلیپ های ایرانی ها که میرن اونجا تو اون خیابون مخصوص

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست نفرست 

پاتایا چیه کجاس مگه

یه شهری تو تایلند...مرکز فساد😂

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

ای بابا این همه جاچرا اونجا رفته منحرفواقعا دیگه شورشو دراوردن کلیپ های ایرانی ها که میرن اونجا تو ا ...

چی بگم والا

هرچی با شوهرش حرف زدیم قبول نکرد که نره

تازه مصمم تر هم شده بود

خواهرم اومده خونه پدرم و بچه هام رو هم گذاشته خونه ی پدرشوهرش و میخاد طلاق بگیرهمیگه اگه منصرفم کنید ...

داداش کوچیکه منم  همیشه میره اونجا برل گردش ولی نه اینکارا

دوس دخترش میبره بعضی وقتا هم با رفیقاش

کاربر جدید هستم کاربری سابقه داره و مال کسه دیگه ای بوده الان دست منه و من کاربر جدید هستم🥰🥰

وااای بخدا همه اینطوری نیستن ها گناه داره اخه قضاوت نمیشه کرد که 

همسرم منم دوسال پیش رفت با داداشش و پسر خواهرش اما اینجور کارایی نبود اتفاقا کلی هم تفریحات سالم داشتن ها 

مهم طرف هست وگرنه چ پاتایا چ شهرستان های کوچیک ادم خراب داره بخدا

مگه مردها واسه جایی رفتن اجازه زن و میخوان  که خواهرت اجازه نمیداد.من شوهرم میخواست بره  منم اجازه ندادم گریه هم کردم تاصبح  ..مثلا چی شد گفت چشم نمیرم .فرداش پاشد رفت