2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم

909 بازدید | 60 پست

نمیدونم بگم بخاطر خانواده اش یا خودش ..

. وضع مالیشون خوبه 

عیدی میخان بیارن برام. شوهرم میگه دستبندتو بفروش یکمم من بذارم برات النگو بیاریم

با اینک من عروسم. 

کسی که باید بخره مادرشوهرمه نه من 

همه جاش بخدا هم خودش هم سه تا دختراش پر طلاس 

پلاک گوشواره یه سینه ریز اندازه کله من 

خدایی انصافه من طلا بفروشم بد ب اسم این تموم شه؟ که مادرشوهرم آورده ؟؟ 

عصابم خیلی خورده نمیدونم چه برخوردی با نامزرم بکنم دلم ازش خیلی شکسته خیلی

کاربری دست دو نفره ❤️

از الان توقعت رو بیار پایین تر ، مادرشوهرت اگر داره مال خودش و دختراشه ! شما اگر میخوای داسته باشی یا همسرت یا مادر خودت ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از الان توقعت رو بیار پایین تر ، مادرشوهرت اگر داره مال خودش و دختراشه ! شما اگر میخوای داسته باشی ی ...

موضوع اینه ب من میرسه خسیسه برای خودشو دختراش خسیس نیست 

وگرنه من پر توقع نیستم

کاربری دست دو نفره ❤️

فقط میتونی بگی نه  دستبندمو دوست دارم و تمام 

خودتو وارد حاشیه نکن و از مادر شوهرت توقع نکن 

اگه توقعی داری از شوهرت کن نه بقیه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من بودم میگفتم عزیزم عیدی یه چیز جداست من دستبندمو دوست دارم 

همین 

دعوا نکن خونسرد حرفتو بزن و بگو نمیدم

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره