2777
2789

بعد بیست سال زندگی فهمیدم. شوهرم یه عمرررررر داشته بهم خیانت میکرده. خونه و ماشین و حق طلاق و. خضانت بچه هام گرفتم ازش. از خونه انداختمش بیرون و ماشین ازش گرفتم ولی انقدر التماس کرد خواهش کرد بچه هام واسطه کرد. قسمم داد به امام رضا که راش دادم تو خونه 

چار ماه سعی خودم کردم که بتونم باهاش کنار بیام ولی نشد 

دیشب باهاش حرف زدم گفتم نمیخام باهات رابطه داشته باشم نه عاطفینه جنسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرتون چقدر میشه اینجوری ادامه داد

اااوفففف خیانت خیلی بده من هیچجوره تو کتم نمیره که نمیره 

فک کنم تو یه رابطه خیانت باشه .... دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه همیشه ازش پری و دلت میشکنه هیجوره دوست نداری همکلام شی چه برسه به. اینکه بخوای رابطه داشته باشی هر چقدر هم محبت کنه ته ته دلت اینه که داره نقش بازی می‌کنه بیشتر و بیشتر حالت ازش بهم میخوره و ازش بدت میاد 

من دیگه نمیخام باهاش رابطه داشته باشم نتونست تحمل کنه میتونه بره

منم راضی نیستم حال بهم زنه اصلا حسی ندارم بش 

ولی اون زوری کارش انجام میده 

باز تو خوبه انداختیش بیرون میتونی از پس خودت بر بیای 

من فقط دهنم بستم و همین کاری به کارش ندارم 

آفرین به هوش و درایتت، فقط از خونه بندازش بیرون گلم و راحت زندگیتو بکن

بچه هام ضمانتشکردن که یه بار بهش فرصت بدم تا جبران کنه برا همین راش دادم تو خونه

ولیدیگه نمیخام باهاش رابطه عاطفیو جنسی داشته باشم

حتی از دوست داشتنش حالم بهم میخوره

باتوجه به اینکه بخشیدیش بایدبگم که مرداممکنه بازنی باشن ولی بهش علاقه نداشته باشن یعنی برعکس مازنا که امکان نداره تاوقتی کسی رودوست نداریم باهاش رابطه جنسی برقرارکنیم مرداممکنه علاقه ای به زنی نداشته باشن وصرفابرای رابطه جنسی بخوانش وازروی هوس وسوسه بشن وباهاش باشن وفقط مردایی که متعهدهستن اینکارونمیکنن نه صرفااینکه عاشق ممکنه مردی عاشق باشه ولی خیانت کنه چون متعهدنیس ولی ممکن نیس زنی عاشق باشه وخیانت کنه

پس به نظرم مهمه که بدونی به طرف علاقه داشته رابطشون هم عاطفی بوده یانه

منم راضی نیستم حال بهم زنه اصلا حسی ندارم بش ولی اون زوری کارش انجام میده باز تو خوبه انداختیش بیرون ...

هنوزم داره خیانت میکنه؟؟؟؟ 

شوهر من چارماهه همه کثافتکاریاش گذاشته کنار. همه وقتش گذاشته برا بچه هاش

میدونم موقته و به ذات کثیفش برمیگرده کسی که بیست سال خیانت کرده نمیتونه ترک کنه الان فعلا جوگیره

بچه هام ضمانتشکردن که یه بار بهش فرصت بدم تا جبران کنه برا همین راش دادم تو خونهولیدیگه نمیخام باهاش ...

به عنوان کسی ک چند سال این تجربه کردم خیلی وضعیت بدیه 

دیگه هیچی مث قبل نمیشه 

هیچ وقت رنگ آرامش نمی‌بینی فقط تو دلت تنفر داری

دلت نمیخاد ریختش ببینی 

هنوزم داره خیانت میکنه؟؟؟؟ شوهر من چارماهه همه کثافتکاریاش گذاشته کنار. همه وقتش گذاشته برا بچه هاشم ...

اره یه ماه باز مچش گرفتم 

هعی اره بابا باز برمیگردن همین شوهر خودم هزارتا قسم و .. خورد 

ولی کو آدم بشه فقط منو پیرکرد