2777
2789
عنوان

غذا با گوشت چرخ کرده

89 بازدید | 11 پست

سلام 

یه غذا بگید که قارچ نداشته باشه و حالت فست فودی داشته باشه 

ولی مثل پیتزا پر چرب نشه پیتزا با گوشت خیلی دل آدمو میزنه

و همبرگر هم نباشه🥴

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسنک درست کن قارچ نریز

تا الان اسنک درست نکردم 

شبیه اشترودله؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ساندویچ ساز داشته باشی می تونی اسنک درست کنی همون نون تست مربعی 

مواد و بینش میذاری بعد  تو اسنک ساز در عرض چند دقیقه آماده هست

پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و پنیرپیتزا هم کافیه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

فست فودی نیست ولی خوراک قفقازی عالیه. هر چی سبزیجات داری به یه اندازه(باریک و دراز)خرد و سرخ می کنی‌. کدو بادمجون لوبیا سبز هویج قارچ، فلفل دلمه ای( هر کدوم نباشه هم می شه. مجلسی نیست به هر حال) و ماست موسیر یا ماست چکیده و گردو. روش هم گوشت چرخ کرده سرخ کرده می ریزن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!