2777
2789

اموزش انلاین زبان انگلیسی😍‌

کلاس ها خصوصی است 

جلسه اول‌رایگان

ازپایه تا پیش رفته برای تمامی سنین

اموزش هم برای ارتقا سطح انجام میشه

هم 

✔️گرامرو هم مکالمه کارمیشه

✔️کلاسا تایمش ۵۰دقیقس

کلاسا انلاین هس درتلگرام و گوگل میت

✔️ کلاس براتون گزاشته میشه اموزش رو میبینید

و بعد هزینه هرجلسه رو پایان همون جلسه پرداخت میکنید👌‌👌‌

پس خیالتون راحت راحت باشه❤️

چون واقعا هدفمون یادگیری شماس😊‌❤️

☑️برای اطلاعات بیش تر میتونید به ایدیمون در تلگرام پیام بدین

moh_dsee@

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
مکالمه یاگرامر عزیزمجلسه چقدهمن بییشتر مکالمه میخوام

عزیزم چون کلاس خصوصیه هرمبحثی بخاید کار میشه

جلسه ای ۶۵هزارتومن عزیز

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم چون کلاس خصوصیه هرمبحثی بخاید کار میشهجلسه ای ۶۵هزارتومن عزیز

بعدبرای اینکه راه بیوفتم که صحبت کنم تقریبا چندجلسه باید بیام

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بعدبرای اینکه راه بیوفتم که صحبت کنم تقریبا چندجلسه باید بیام

باید ازتون تعیین سطح بگیریم عزیزم

معمولا ۱۵جلسه

یعنی ۱۵جلسه اوکی میشم؟

بله عزیزم

بله عزیزم

فکرنکنماااا خصوصیم که بریم بیرون بیشتر یه سال زمان میبره تا مسلطبشی مبتونی صحبت کنی...چطوری تو 15 جلسه مسلط میشم عزیزم.ببخشیدکه سوال میپرسم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

فکرنکنماااا خصوصیم که بریم بیرون بیشتر یه سال زمان میبره تا مسلطبشی مبتونی صحبت کنی...چطوری تو 15 جل ...

عزیزم چون کلاس انلاین و خصوصی هس میزان یادگیری متفاوته

میتونید در روز کلاس سه ساعتی بیاید

قطعا سریع تر یادمیگیری