2777
2789

من بچه م دختره و جاریم پسر 

خیلی اذیتم میکنن خانواده شوهر با کارا و رفتاراشون هربار میزنم بیخیالی خودم به دخترم محبت میکنم اما خیلی حس بدی میگیرم کلا دیر به دیر هم میرم ولی تو جمع مثلا قربون صدقه پسر اون میرن دختر منو مسخره میکنن که برخورد کردم ولی کلا دختر من سمتشون میره بی محل میکنن بابا منم میدونم از دختر من خوشتون نمیاد ولی یعنی حتی دوروز هم نمیتونن فیلم بازی کنن؟خیلی دلم شکسته یعنی جوری شده میگم اگه بچه دومم پسر نشه چی یعنی این اذیتا هزاربرابر میشها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا برات مهم نباشه،اگه یه چیزی گفتن بزن تو دهنشون،وا خب مگه دست توعه که بچه چی باشه،فامیل شوهرت یذره عقل شعور ندارن،من جای تو باشم نمیرم اصلا سمتشون

درمیان این‌همه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر

من پدرهمسرم بین دخترمو پسرم فرق میذاره پسرم ک کوچیک بود خیییلی دوسش داشت خیلی میمرد واسش ولی از وقتی دخترم دنیااومده پسرمو دعوا میکنه گاهی کلی قربون صدقه دخترم میره من خیلی حرصمیخورم ولی خب میذارم پای اینکه نه خواهر دارن نه دختر

ن چون پسر پرستن و بچه های من پسره ،ولی خب بچه های جاریم دختره ولی انقدر ازش میترسن که فقط قربون صدقه ...

استاره یه همچین جاری شو

درمیان این‌همه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر

بیشتر من نگران روحیه دخترتونم تا پسر دار شدن شما چون هرچی بزرگتر بشه بیشتر متوجه تبعیضی میشه تو روحیش خیلی تاثیر داره. اصلا کاش رفت امد کم کنید

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه های من و‌جاریم هر دو پسر بودن و بخاطر چزوندن من اون مدام تو بغلشون بود عکسش رو پروفایلشون بود و ..بزرگتر میشن دیگه اینام فراموش میشه تا کوچیکن ادم دلش میخواد محبت ببینه و بچع هام شیرینن ماشالا بزرگ شن شیطنت و سرزبون خودشون مشکلو حل میکنه من هنوز بعد چند سال یادم میفته اذیت میشم

به درک که هر رفتاری دارن نه برای خودت مهم باشه نه عزیزم برای دخترت مهم کن  فدای یک تارموی گندیدش که دوسش دارن یا ندارن مبادا جوری رفتار کنی که بفهمه اون ببخشید عقب افتاده ها به خاطر جنس دختر بودنش اینجوری رفتار دارن، وگرنه دخترت احساس کمبود و نا کافی بودن پیدا میکنه بعدم هرکی هربلایی بخواد سرش میاره اینم جیکش درنمیاد فقط به این خاطر که بقیه دوسش داسته باشن

اینقدر بچتو ببر بالا که کسی جرئت نکنه چپ نگاه کنه چه برسه به تمسخر

بچه های من و‌جاریم هر دو پسر بودن و بخاطر چزوندن من اون مدام تو بغلشون بود عکسش رو پروفایلشون بود و ...

منم خیلی اذیت میشم در حالیکه پسر اونا ۷ ماه بزرگتره ولی دختر من شیرین کاریاش صد برابره شوهرم میگه حسودیشون میشه 

من قهر کردم بی محلشونم کردم میدونن بدم میاد بدتر میکنن خدایا کی میشه حقم رو ازشون بگیری

احتمالا شوهرت جذبه نداره شوهر اون میاد شیشه هارو میریزه پایین انقدر رو بچه هاش حساسیت نشون میده که میترسن بالا چشمت ابرو بگن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂