2777
2789

من ۳۷ هفته و ۴ روز ام

درد خاصی ندارم  زایمانمم طبیعیه

رحمم هم چند روزه دو سانت بازه

دکتر میگه برو بستری شو برا زایمان اما دلم نمی‌خواد با سوزن فشار و معاینه های زیاد اذیتم کنن

تجربه ای دارین؟

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تجربه ندارم ولی فکر کنم باید سونوگرافی زمان زایمان و اعلام کنه

به جز اون اگه طبیعی هستی اگه نشتی کیسه آب داری باید زایمان کنی

اگه نظر دکتر اینه، بنظرم خیلی زیاد پیاده روی کن

ظاهرا به روند زایمان کمک میکنه

عزیز دلم ایشالله که به راحتی زایمان کنی و فندقتو صحبح سالم بغل بگیری میشه واسه سلامتی بچه هام صلوات بفرستی خیلی دلشوره بدی دارم.

گلم امپول فشار و بستری فقط در صورتی خوبه که بری یا بیمارستان خصوصی یا مامای خصوصی همراه داشته باشی.

تا میتونی راه برو گلم پله نوردی خوبه. البته هر بدنی فرق داره من سه تا زایمان داشتم واسه هر سه هم بستری شدم چون دردا سراغم نمی اومد و بزور امپول فشار بچه هام دنیا اومدن. فقط اینکه من کاسه هرسه مامای خصوصی داشتم تا لحظه ترخیص تا بخش کنارم بود

من وقتی دردم گرفت کلی هم صبر کردم وقتی رفتم بچه یه ساعت بعد دنیا اومد

این خوبه حداقل تو بیمارستان اذیت نشدین

عزیزم بسلامتی انشالله نی نی بیاد بغلت 

باید هفته های اخر خیلی دقت کنی اگه همه چیز نرمال باشه تاریخی که دکترت گفته 

اگه طبیعی باشی باید تا چهل هفته اینا صبر کنی اگه سزارین باشه خود دکتر دو هفته جلوتر عمل میکنه

حالا به چی باید دقت کنی تکون های بچه که تو ساعت چند بار تکون میخوره و اینکه مثلا یه دفعه لباست خیس نشه چون اگه خیس بشه ممکنه بخاطر کیسه اب باشه

اگه اینا اوکی بود میتونی مراقبت کنی تا درد زایمان بیاد سراغت

عزیز دلم ایشالله که به راحتی زایمان کنی و فندقتو صحبح سالم بغل بگیری میشه واسه سلامتی بچه هام صلوات ...

ممنونم گلم 😍🥰انشالله علت نگرانیتون هرچه زود تر برطرف شه

بیمارستان خصوصیه ولی ماما خصوصی ندارم