2777
2789
عنوان

جغدا هستین هنوز😂

265 بازدید | 64 پست

باز که جغد شدین همه

منم از اون جغداییم که گرسنمه ولی گشادیم میشه پاشم 😂 مجبورم به گشاد بودنم ادامه بدم😂

لعنت به سرما خوردگی و حساسیت فصلی🥺دیوونم کرده 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 𝓂♥️💍 1403/08/27💍♥️

بله تازه فردا هم مدرسه دارم😂💔

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیخوابییی بچه😂

لالا نمیاد🥺😂

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

۵:۳۰ باید پاشم

نخوابم یا بخوابم🫠

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE