2777
2789
عنوان

توراخدا 40نفر برای پسرم دعا کنید

72 بازدید | 14 پست

24سالشه علیرضا فردا آزمایش داره دعا کنید سالم سالم باشه .منم براتون یس زیارت عاشورا .و حدیث کساء میخونم الهی عزیزان تون همیشه سالم باشند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

انشالله سالم و سلامت و هیشکی مشکلی نداره عزیزم نگران نباش امیدت بخدای مهربون باشه خواهر

الهی قربونت برم آجی فقط کارم شیون است اصلا دل تو دلم نیست امروز تا فردا نباید غذا بخوره خیلی اذیت میشه . الهی عزیزان تون سلامت . التماس دعا دارم 

ازمایش چی هست؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

انشالله که چیزی نیست خدا دلت شاد کنه بیماری گوارشی بد دردی هستش دخترمنم مشکل گوارشی داره جدیدا عود ک ...

اول اسهال شده بعد خونریزی روده الان سه ساله دارو میخوره ویه آمپول هست مبزنه توی رانش خیالی سختشه الهی بمیرم خدااااا