2777
2789
عنوان

من همونم که تنهااومدم تهران و

187 بازدید | 18 پست

دنبال کارم و بی پولم کدوم کارو برم؟؟ از فردا میرم

۱.املاکی که مردونس و من مذهبیم و پورسانتیه ولی گفته تو فقط مشاوره بده فعلا خونه نشونشون نده. 

۲. افق کوروش که هرروز باید ۵ صب پاشم و سفته میخواد منم ملوم نیس احتمالا دوماه یا ی ماه میخام فقط کار کنم فعلا

۳. فروشندگی مانتو که پیدا نکردم چوک قیافه نداشم 

۴.فست فودی صندوق دار تا۱ شبع نمیشه رفت

۵. خانه سالمندان که اونم سفته میخاد ولی سه ردز هفته هست ولی میگه تو کمردرد داری نمیتونی😭

۶. ادمین پیج فروش که پورسانتیه و محصولات طب سنتیه و باید پیج بزنم و هرروز ولی پاره وقته و باید حتما پکیج بفروشی تا بگیری ی درصدی 

۷. خودکشی جدی دارم بهش فکر میکنم 

کلی گریه کردم برا سرنوشتم تو تنهاییام خیلی خفه کنندس فضا دیشب یهو پریدم از خواب داشم زبونمو گاز میگرفتم دیگه نمیکشم ی شب تموم میکنم💔💔😭

چرا اصلا اومدی تهران اونم تنها ؟تهران پول میخواد و هزینه ها بالاست .اجاره خونه آژانس و نمیدونم خیلی چیزای دیگهههه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

املاکی رو برو بگو با توجه به شرایطت روزمزد پرداخت کنه

اگه نشد برو شرکت های پرستاری کودک و سالمند طبق شرایط خودت بهت کار بدن خیلی جاها فقط نیاز هست که پیش کودک بشینی یا به درسش کمک کنی یا همدم سالمند سالم بشی

برو فرم پر کن 

ارایشگاه های شلوغ هم میتونی سر بزنی در حد سشوار و.. اگه بلدی یا بند وکس و.. 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست نفرست 

دیگه توقع داری بزارنت تو سمت مدیریت و ساعت ۹ بری ۲ خونه باشی؟؟ خب شغل هایی که گفتی همشون برای شروع و رزومه شدن خوبه دیگه بقییه اش بهونه اس که میاری

اگه توانایی تنها بودن و کار کردن رو نداشتی نباید میومدی تهران با این شرایط 

یکم واقع بین و کم توقع باش یکی از همین شغل هارو انتخاب کن برو تلاش کن انشالله که موفق میشی

گف اوایل یکم کمکت میکنیم چون خابگا میری ولی پورسانته

خب اشکالی نداره قبول کن ولی همزمان دنبال کارهای بهتر هم بگرد اسمتم بده اون شرکت های پرستاری ثبت نام کن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست نفرست