2777
2789

بچه ها زینب خواهرشو از آخر میشناسه

چه واکنشی نشون میدن 

فیضا چی میشه 

نعیم طلاق می گیره ؟

آخرش جونید و زینب به هم می رسن؟

نعیم از مریم جدا میشه به خاطر نادره دزدی میکنه دستشو قطع میکنن خیلی طولانیه کلا بسته رو میکشن مریم میره زندان یکی با چاقو بهش میزنه بعد وقتی ازش قطع امید میکنن لونت به میرا میگه این مادرته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نعیم از مریم جدا میشه به خاطر نادره دزدی میکنه دستشو قطع میکنن خیلی طولانیه کلا بسته رو میکشن مریم م ...

چه غم انگیز 😭

نادره کیه ؟

مریم می‌میره؟

کی بهش چاقو میزنه؟

واکنش میرا چی بود ؟

واقعا بسته کشته میشه؟چرا

چه غم انگیز 😭نادره کیه ؟مریم می‌میره؟کی بهش چاقو میزنه؟واکنش میرا چی بود ؟واقعا بسته کشته میشه؟چرا

نادره زن دوم نعیمه مریم زنده میمونه یه خانمی به اسم کوثر به مریم چاقو میزنه میرا اولش با همه بد میشه بعد میپذیره آره انقدر که فضوله میکشنش

چه غم انگیز 😭نادره کیه ؟مریم می‌میره؟کی بهش چاقو میزنه؟واکنش میرا چی بود ؟واقعا بسته کشته میشه؟چرا

نادره زن دوم‌ نعیم ، مریم نمیمیره 

میرا و زینب میفهمن خواهرن ولی باهم قهر میکنن و میرا حسادت میکنه 

من تاجایی دیدم ک مریم و لونت میخواستن عقد کنن ک نعیم نتونه میرا و بگیره

جونید دیوونه میشه و پدرش میاد همه چیزو دست میگیره و همشون اذیت میکنه و