2777
2789

من هیچوقت نتونستم درست برای کنکورم تلاش کنم 

درصورتی که قبلش واقعا عالی بودم پتانسیل رسیدن به بهترین رشته ها رو داشتم ...

خیلی طولانیه که چرا ولی هم بیماری های مختلفی سال های کنکورم اومد سراغم هم خانوادم واقعا بهم ظلم کردن 

یکاری کردن همون سال اول که من بعدش نتونستم کمر راست کنم 

اصلا نمی‌خوام بازشون کنم ولی تاپیکای قدیمیم همه چیو گقتم‌...بعد چندسال ناکامی رفتم آزاد اونم چیزی که ازش نفرت داشتم 

پدرم فقط انگار میخواست عذاب منو بیشتر کنه تو این سالها هرکاری میکرد که من نتونم موفق شم و بعدش هم به اجبار گفت چیزی برم که میدونست متنفرم 

رفتم ولی داشتم دق میکردم 

نمی‌خوام اصلا اسمشو بیارم 

ولی بیزارم از رشتم 

هرروزم بحث با پدرم 

دوباره مرخصی گرفتم که کنکور بدم و امسال تازه درس خوندنو شروع کردم ولی الان شرایطم جوریه که چون دیر هم شروع کردم فکر میکنم در بهترین حالت ده پونزده هزار میشم و بازم باید برم رشته ای که نمیخوام 

و فکر اون روز نتایج دیوونم می‌کنه که این رتبه رو آوردم 

دوباره خودمو باختم ....

من شرایط روحی مناسبی ندارم همش فکر خودکشی میاد تو سرم میگم همین حالا خودتو راحت کن به اون روز نرسی ..

واقعا از خودم متنفرم...خانوادم دم به دقیقه تهدیدم میکنن دیگه قبول نشی جایی تو خونه نداری و بدنم می‌لرزه 

هر صبح با ترس پا میشم با ترس می‌خوابم 

روزی نیست که هفت هشت تا قرص نخورم 

ولی آرزوم بود داروساز بشم ....که فکر کنم هیچوقت بهش نمی‌رسم ....چون امسال نشه دیگه نمیذارن کنکور بدم همین الانشم ۲۱ سالمه و همش خانوادم سنمو تو سرم میزنن و توی این سن حس میکنم شکست خورده ترین آدم زمینم و از همه دنیا عقبم 

شاید هیچکس جز دکتر متخصصم منو نمی‌فهمه 

من دیگه هیچیم سالم نیست ....

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

آروم باش بدون که میگذره و می‌رسی بهش 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی من کسایی رو دیدم ک از الان پزشکی روزانه آوردن 

اشتباه میکنی 

100 خودتو بزاری میشه 

مخصوصا الان ک راحت میتونی با نهایی یه تراز بالا کسب کنی 

تو کنکورت 7500 بشی و نهاییت 10 هزار تراز کلت میشه 9 هزار راحت دارو میاری 

تازه کنکور 7500 ک کار سختی نیست 

بیشترم میتونی 

من دیدم کسی ک از الان شروع کرد پارسال و تراز کنکورش 9 هزار شد 

من 7500 رو برای بدترین حالت گفتم 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
چقدر شرایطت مثل منه اما ۱۵ هزار که خوبه...پرستاری و اینارو میاری.. چی میخوای؟ پزشکی؟

نه عزیزم داروسازی می‌خوام 

من از تجربی فقط به همین علاقه دارم ...

پرستاری درصورتیکه بتونم از ایران برم خوبه ولی نمیتونم 

هم علاقه ندارم هم تا آخر عمرم خانوادم تو سرم میزنن 

من خانوادم همشون دکترن یا دکتری دارن و به بقیه رشته ها نمیدونی به چه دیدی نگاه میکنن 

حتی همین علاقمو هم مسخره میکنن میگن میخوای دارو فروش شی 

آروم باش بدون که میگذره و می‌رسی بهش

خداکنع عزیزم دیگه خستم 

امروز فقط چند دقیقه قرصامو نگاه میکردم 

هیچی از جسمم نمونده 

حس میکنم دیگه حقمه تموم شه این کابوس برام و زندگیم عوض شه چون مهم ترین تاوانش سلامتی بود که الان ندارم 

ولی من کسایی رو دیدم ک از الان پزشکی روزانه آوردن اشتباه میکنی 100 خودتو بزاری میشه مخصوصا الان ک را ...

واقعا میگی عزیزم؟💔

پیامت یه نوری رو زنده کرد تو قلبم 

ولی تا وقتی تلاش نکردی دنبال معجزه نباش 

این چندمین تایپیکته در مورد کنکور! 

بجای اینک وقتت رو با سوشیال مدیا و نی نی سایت هدر بدی 

بلند شو شبانه روز درس بخون 

با گریه و آه و ناله چیزی درست نمیشه 

بهت گفتم ک کلی نمونه هست ک تو شرایط مشابه تو تونسته 

ولی فرقی ک با تو داشتن این بود دنبال میشه نمیشه نبودن 

مگ نمیگی اگ قبول نشی کارت به خودکشی میکشه؟؟ 

خب انقد بخون ک یا قبول شی یا بمیری 

ببخشید اگر حرفم تلخ بود

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
جدی؟🥲

بله تا دلت بخواد هستن کسایی ک از الان تونستن 

میدونی چرا همه از فروردین قبول نمیشن؟ 

چون عده کثیری از شروع صفری ها دنبال بهانه ان 

اینایی ام ک قبول شدن از بهانه جویی خسته شدن و چسبیدن به کتاباشون

واقعا میگی عزیزم؟💔پیامت یه نوری رو زنده کرد تو قلبم

آره راست میگم.... حتی با خیلی هاشون خودم صحبت کردم... تو حرفای همه شون یه سری چیزا مشترک بود... اینک با اینک درس خوندن براشون خیلی سخت بوده و اذیت میشدن بازم دست نکشیدن 

دوم 90 درصد همه شون از معجزه آزمون جامع زدن و زدن کنکورای اخیر میگفتن 

خیلی وقته نیومده بودم تو سایت 

الانم دنبال یه چی تو نی نی سایت بودم 

تایپیکتو دیدم نیمدونم چرا خواستم اینارو بگم 

من خودم چون شرایط مث تورو چشیدم بهت گفتم 

حتی خودم تا خود کنکور دنبال چی میشه چی نمیشه ها بودم 

تا ته همه مسیرا رو رفتم... تهش هیچی نبود 

فقط بخون 

دمت گرم 

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4