2777
2789
عنوان

بچه ها مژه هام میریزه

82 بازدید | 11 پست

سلام 

من ریزش موی شدید دارم، الان به شدت مژه هامم میریزه

یعنی قبلا خیلی خیلی پرپشت بودن، الان چشممو پاک میکنم دوتا میچسبه به دستم یا هی میفتن رو گونه ام 

چیکار کنم شما تجربشو داشتید؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متم مژهام همش میریزه نمیدونم دلیلشو

خیلی بدههه 

شاید بدتر از ریزش مو

چشمای من تنها بخش زیبای صورتم بودن، الان شبیه کسایی شدم که شیمی درمانی میکنن

میترسم بعد این ابرومم بریزه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

از علائم کم کاری تیروئید میتونه باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم مژه ها گاهی اوقات دچار ریزش شدید میشن و این امر کاملا طبیعیه و برای همه پیش میاد ، و مجددا مژه های جدید در میان اصلا جای نگرانی نیست بزودی ریزش قطع میشه و رویش مجدد شروع میشه

از علائم کم کاری تیروئید میتونه باشه

تیروئیدم قبلا که درست حد وسط بود و شاید متمایل به پرکار

میتونه عوض شه در گذر زمان؟

عزیزم مژه ها گاهی اوقات دچار ریزش شدید میشن و این امر کاملا طبیعیه و برای همه پیش میاد ، و مجددا مژه ...

وای کاش اینطور باشه ممنونم

تیروئیدم قبلا که درست حد وسط بود و شاید متمایل به پرکارمیتونه عوض شه در گذر زمان؟

آره ممکنه

من ریزش مو و ریزش ابرو و مژه داشتم

موهام خشک و شکننده شده بود

بی انرژی بودم اکثر وقتا

که آزمایش دادم تیروئیدم کم کار بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)