2777
2789
عنوان

حالم داغونه دارم میمیرم کمک😭😭😭

150 بازدید | 11 پست

سلام امروز با همسایه دعوامون شد شوهرم خونه نبود یارو معتاد و نرمال نیس زن آورده بود خونه من قبلا شکایت کردم ازشون مدرک برا دادگاه میخواستم یواشکی از رفت و امدشون از گوشه در فیلم گرفتم فهمید

اومد حمله کرد ب در طبقه پایین نیومده بود کمک منو کشته بود حرومزاده بی شرف منم هم ب پلیس زنگ زدم هم شوهرم خودشو سریع رسوند اون عوضی موهامو کشید من زورم نرسید بهشون بچه بغلم بود شوهرم تا رسید اون در رفت عصبی شد زد قفل درشون شکوند تلوزیون و در و همه چیشون خورد کرد😭😭😭اگه بودش کشته بودش مرتیکه رو

حالا میخوام برم از اینجا پول رهن ندارم شما بودین از مادرتون طلا قرض می گرفتین ک بعدا خورد خورد طلا پس بدین؟؟؟ 

یا تو این خرابشده میموندین و با این عوضیا میجنگیدین؟؟ 

فردا هم قراره برم شکایت کنم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخالت نکن تو کار همسایه خب عزیزمم ک این بلاها سرت نیاد😐💔نهایت ب پلیس میگفتی فیلم گرفتن اشتباهه واق ...

نمیدونی چ داغونن معتاد و اشغال خودش زندانی فراریه مدرک میخواستم برا دادگاه ک خونه رو کرده فساد خونه

ببخشید دیوانه ای اونجا بمونی؟ خطر جانی داره چرا خودتو تو دردسر انداختی اخه، ببخشیدا ولی فضولی کردی یارو توی خونه خودش زن میاره(میدونم کارش لجن و کثافت هست) ولی تو وقتی میدونی یارو خطرناکه چرا واسه خودت دردسر تراشیدی؟ نمیگی از اونجا هم بری ممکنه بیاد دنبالتون؟ خیلی دل گنده ای بخدا.

چیکار به همسایه داری که زن میاره یا هرچی،سرت دردمیکنه بزن به دیوار...تو این دوره و زمونه مردم انقد مشکلات دارن کیه دنبال اینچیزا بره...اگه طرف در نمیرفت شوهرت و اون گلاویز میشدن میزدن همو یا میکشتن حساب کار با کی بود؟...بشین تو خونه ات خواهرمن،چیکار به زندگی مردم داری

متاسفم برات ک همجنس خودتو زمین میزنی ی لاشی همسایت باشه وایمسی بیخیال؟؟؟

وقتی کاری به من نداره بله، طرف اصلا کثافت خالصه وقتی کاری به شما نداره دخالت میکنی دردسر واسه خودت پیش میاد

خوب چرا اینقد تابلو فیلم گرفتی که ببینت زن میاورد به جهنم جرا خودتو درگیر کردی اگع فکر میکنی واست مز ...

نمیدونم از کجا فهمید اشغال عوضی 

بخاطر بچه هام نبود اینجا میموندم و منتظر میموندم بیاد و قطعا میشکتمش

ببین کارت اشتباه بوده نبایددخالت کنی یه مرده خونه خودشه زن اورده.من همسایه م یه خانمه الکی گفته وکیلم بعدیه مدت یه پسراومدپیشش گفت داداشمه دوباره بعدیه مدت گفت شوهرمه نگواقاهه اینومعامله میکنه براپوشش اقاهه اورده نقش زن وشوهری بازی میکنن.دیوارمون مشترکه طبقه اخر.بعضی شباسه چهارمردمیوردصداشون واقعاازاردهنده بودمن یه سال وخرده ی تحمل کردم بعدش به صاحبخونه ش گفتم جنجال شدپلیس اومداخرش بدترمیکنن ضمن اینکه من اکثرااوقات تنهام اینهمه مردنصف شب میاره میتزسم طبقات دیگه درباره ی من فکربدکنن مخصوصااوناخودشونوزن وشوهرمعرفی کردن