2777
2789
عنوان

به پسرهفت سالم قرص فیفول بدم آیا

80 بازدید | 15 پست

سلام خانمای عزیز،پسرم هفت سالشه کم خونی داره دکتر درست حسابی نبردمش که درمان بشه به شوهرم که گفتم رفته براش فیفول خریده،میگه اینو بهش بده فعلا تا پول بیاد دستم ببیریمش دکتر ،بنظرتون ضررنداره؟من میترسم

باید شربت زینک میخرید قرص ندی

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله خودمم همین فکروکردم ولی خودش امروز اولیشودادبهش

ای بابا 

احتمال مسمومیت وجود داره حتما با همسرتون درمیون بزارید 

اینکه فعلا با کم خونی سر کنه خیلی بهتر از مسموم شدنشه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

چرا با تغذیه درمانش نمیکنی ،شربت عسل آبلیمو و شربت سه شیره ،بادام دختی ،برگه زرد آلو ،فالوده سیب هزا ...

اصلا به این چیزا نیس بنظرم،فقط بادارو حل شدنیه

اصلا به این چیزا نیس بنظرم،فقط بادارو حل شدنیه

اشتباه همین جاست که متاسفانه مردم ما فکر میکنن که فقط با دارو باید خوب بشن ،وقتی پیامبر میگه غذای ما دوای ماست باور نداریم ،منم نمیگم ۱۰۰ درصد ولی تا حالا ۳ تا عمل جراحی نکردم و درمان شد در حد عالی ،بچه ایی که گفتن سقط کن زنده بدنیا نمیاد و مشکل حاد قلبی داره سقط کن الان داره زندگیمو زیرور میکنه از وانرژی زیاد و سالم بودن ،اتفاقا به راحتی با تغذیه میشه مشکل به این سادگیه حل کرد البته اگر باور داشته باشیم 

اشتباه همین جاست که متاسفانه مردم ما فکر میکنن که فقط با دارو باید خوب بشن ،وقتی پیامبر میگه غذای ما ...

آخه ابجیمم کم خون بود با اسفناج وعدس وسه شیره واین چیزایی که شماگفتیدهم تغییری نکرد فقط دارو و سرم آهن نجاتش داد