_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2197 عنوان خانم های مذهبی 236 بازدید | 14 پست اگه شرایطش و دارید من باید جزء ۲۹ و میخوندم وقت نکردم کسی هست به جام بخونه؟دعاتون میکنم اردبیل مارالی🥲✨️ 1404/01/16 | 16:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 ان شاء الله چشم 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2197 ان شاء الله چشم خیلی لطف کردی عزیز دلم خدا خیرت بده ایشالا هر چی از خدا میخوای بده بهت🥲 اردبیل مارالی🥲✨️
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 خیلی لطف کردی عزیز دلم خدا خیرت بده ایشالا هر چی از خدا میخوای بده بهت🥲 قربونت برم عزیزم کاری نکردم🥺😍😍😍🥺🥺🥺🥺ان شاء الله به همچنین عزیزمممم😍😍ان شاء الله 🥺 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
amirannnnn عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1603 در مورد اون تاپیکی ک زده بودن،کاملا بحق و منطق جواب دادی ولی برا بعضیا خوشایند نبود،حقیقتو انکار میکنن
_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2197 در مورد اون تاپیکی ک زده بودن،کاملا بحق و منطق جواب دادی ولی برا بعضیا خوشایند نبود،حقیقتو انکار میک ... کدوم تاپیک اردبیل مارالی🥲✨️
amirannnnn عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1603 کدوم تاپیک فک کنم همون تاپیکی ک نوشته بود نسل مردها منقرض بشه،بیشترشونم برات گارد گرفتن،اونجا نگفتم ترسیدم ثورتم بدن🤣
_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2197 فک کنم همون تاپیکی ک نوشته بود نسل مردها منقرض بشه،بیشترشونم برات گارد گرفتن،اونجا نگفتم ترسیدم ثورت ... اها اخی😂 اردبیل مارالی🥲✨️
amirannnnn عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 1603 اها اخی😂 راست میگی دیگه اگه مرد نباشه ب کی آرایش کنی و این چیزا،عقده ای ی چیزی نوشته چن نفرم بی عقل بله بله شو میگن،اگه ی روز مردی نباشه حالشو میپرسم ببینم از ی سوسک عاجز میمونه🤣
69tanhaaa عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 662 منم دعا کنید توروخدا از این سرگردونی نجات پیدا کنم هر چی نماز دعا میکنم تاثیری نداره 😟
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 15922 تو کشورت تا طالبان مذهبی بودتو بهت بفهمونن به ایرانی کار نداشته باش افغانی برو گمشو
_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2197 تو کشورت تا طالبان مذهبی بودتو بهت بفهمونن به ایرانی کار نداشته باش افغانی برو گمشو @niniyar نی نی یار عزیز اگر ایشون و جمع نکنید برخورد جدی باهاش میکنم کل تاپیک هام داره بهم فحش میده اردبیل مارالی🥲✨️
_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2197 اره برین کشورخودتون افعانی برو کشورت @niniyar این سایت در و پیکر نداره؟ اردبیل مارالی🥲✨️