2777
2789
عنوان

مامان وبابام دو روزه قهر کردن

180 بازدید | 12 پست

بابام دیشب رفت ماهیتابه ها وقابلمه ها رو شست تامامان آشتی کنه،صبح ساعت۷دوباره جنگ شد،باباقابلمه تفلون رو باسیم ظرف شویی برق انداخته بود،فکر کرده سوخته 😂

الان بابام فراریه🤣🤣🤣

مامانم هریه ربع ساعت به هوش میاد عمه ام فحش میده ازهوش میره🤣🤣🤣🤣🤣

توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌿 به قبرستان گذر کردم کم و بیش، بدیدم قبر دولتمند و درویش ... نه درویش بی کفن در خاک رفته، نه دولتمند برده یک کفن بیش🤍   برای اینکه به هدفم برسم میشه صلوات بفرستین؟🦋

بله😅

سلام عزیزم خوبی چند تا سوال داشتم شما گناوه این

توی یکی از تایپیک ها گفته بودین گناوه ای هستن

الان هواچطوره

مامیخوایم اخرهفته بریم مسافرت

میتونیم اونجا جادر بزنیم

الان هنوز مسافرهست

آرزویت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی به گریه در می آورد  
سلام عزیزم خوبی چند تا سوال داشتم شما گناوه اینتوی یکی از تایپیک ها گفته بودین گناوه ای هستنالان هوا ...

سلام جانم چه حافظه ای خودم یادم نمیاد توکدوم تاپیک گفتم هوا به شدت روز گرمه ولی شب خوبه ،بله الان شهرخلوت شده ازمسافرا وراحت جای چادرزدن هست

توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹