2777
2789
عنوان

علت زودبه زودپریودشدن چیه

69 بازدید | 10 پست

قبلا سرماه به ماه بود ازبعدزایمان دومم که سزارین بود اینطوری شدم هربیست روز یکبارمیشم علتش چیه تجربه ای دارین؟ضمنا من ۳۹سالمه همش میترسم یعنی به این زودی دارم یائسه میشم؟

بهتر به دكتر مراجعه كني عزيزم

ولي نگران نباش بت يه سري قرص ها و دارو ها تا ده سال هم ميتونن عقب بندازن فرايند يائسه شدن رو 

ولي زود برو دكتر

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر به دكتر مراجعه كني عزيزمولي نگران نباش بت يه سري قرص ها و دارو ها تا ده سال هم ميتونن عقب بنداز ...

ممکنه بدعملم کرده باشه دکتر؟ربطی داره اصلا به عمل سزارین وچسبندگی واین داستانا؟

ممکنه بدعملم کرده باشه دکتر؟ربطی داره اصلا به عمل سزارین وچسبندگی واین داستانا؟

مگه تازه زايمان كردي؟

اگه سه چهارماه اول زايمانت هست كه طبيعي هست

نه یکسال وسه ماهی هست

پس ربطي به زايمانت نداره

حالا برو يه تست ميگيره يه سنو معلوم ميشه ديگه

اگه زن هاي خانوادتون تو ده چهلم زندگيشون يايسه ميشدن كه شروع 

هست بايد جلو شو بگيري

البتع گفتم كه نگران نباش با قرص حل ميشه

پس ربطي به زايمانت ندارهحالا برو يه تست ميگيره يه سنو معلوم ميشه ديگهاگه زن هاي خانوادتون تو ده چهلم ...

اخه دقیقا بعدزایمان اینطوری شدم دکترخوبی نداشتم متاسفانه بااینکه خودم انتخابش کروم بهش اعتمادکردم چندمورد دیگه برای زایمانم پیش اومد مثلا زمان عمل اجازه نداد خوب سربشم اولش دردشدیدی روحس کردم یکطرف بخیه هامم زیادکشیدن رفته داخل و....من قبلا پریودم خیلی منظم بود سابقه نداشته هیچوقت

اخه دقیقا بعدزایمان اینطوری شدم دکترخوبی نداشتم متاسفانه بااینکه خودم انتخابش کروم بهش اعتمادکردم چن ...

نميدونم چي بگم كه استرس بهتون وارد نشه. حتما بايد معاينه بشي

ولي اگ هنوز درد تو ناحيه بخيه ها داري 

ممكنه از اونا هم باشه