2777
2789

بچه ها من خیلی وقتا شیفتم عصره

بعد خیلی پیش میاد یهو بعدکار نامزدم بیاد دنبالم یا یهو دوستام جمع بشن یجا خونه یکی دعوتم کنن 

قدیما خیلی رد میکردم بخاطر اینکه مثلا موهام زیر مقنعه اتو نداشت و یا ارایش تمیز نداشتم و یا جورابم چون تو کفش بود بو‌میگرفت نمیشد بعدش رفت خونه مردم یا بلوز زیر مانتوم مناسب مهمونی رفتن نبود

دیگه رفتم لوازم ارایشمو دوتا کردم یه کیف تو خونه دارم یه کیف سرکار

ولی هربار بعد کار مجبور میشم برم مهمونی باید برم از بازار۴۰ پول جوراب بدم و ۲۰۰ حداقل پول یه تاپ ساده 

دیگه تو کیفم همیشه یه جفت جوراب اصافه هم داشتم 

ولی دیگه نمیشه بلوز هم بزارم تو کیفم و اتومو که 

خیلی وقتا حموم میکنم ومیرم سرکار، نمیرسم براشینگ کنم تو خونه

بنظرتون بقیه شاغلا چکار میکنن؟ من اینقد بخاطر این موضوع جایی نرفتم که نصف دوستامو از دست دادم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه کیف کوچیک تو میز محل کارم دارم داخلش وسایل ضروری مثل لوازم آرایش، وسایل بهداشتی مثل شونه و موچین و پد و دستمال مرطوب به همراه جوراب تمیز و لباس زیر و چند تا اکسسوری هست.

جاییم بخوام برم از قبل مشخصه و لباس و وسایل اضافی میبرم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.