2777
2789
عنوان

با این اقا چ رفتاری داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 55 پست
بیا پی وی نظرتو در مورد ماجرای خودم بگو لطفا

همینجا بگو کسی نیست

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

مغز آکبند اینا از دار دنیا فقط زیر شکمو فهمیدن همین واقعا حیف اسم انسان ک رو این بی خاصیتاس

واقعا... از مجردا بدتر اینان... فساد تو جامعه خیلی همه گیره. حالا ببین همشونم ی چیز میگن ک ما از زنمون راضی نیستیم. ب اجبار گرفتمش. میخایم جدا شدیم. دوسش ندارم... زر زیادی فقط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا... از مجردا بدتر اینان... فساد تو جامعه خیلی همه گیره. حالا ببین همشونم ی چیز میگن ک ما از زنم ...

ب خدا سر کارم مجردا انگار کافور سر کشیدن اصلا زن‌ها رو نگاه هم نمیکنن بعد متاهلا عین سگ پاسوخته دنبال دخترها و بعضیاشون حتی زن مردم هستن

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

آفرین فکر کنم خیال میکنه من خنگم میخواد ازم سواری بگیره

دقیقا همینطوره

شاید بهش احترام گذاشتی مرتیکه انگل براش سوتفاهم شده

ا مردا ببین یه زن خیلی محکم و جدیه 

بخودشون اجازه نمیدن راحت باهاش صمیمی شن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
ب خدا سر کارم مجردا انگار کافور سر کشیدن اصلا زن‌ها رو نگاه هم نمیکنن بعد متاهلا عین سگ پاسوخته دنبا ...

دقیقاااااااا همینه... چرا نمیدونم... اثرات فیلم ترکی و جم... وقتی ی چیزی زیاد ببینی برات عادی میشه قبحش میریزه دیگه... جامعه فاسد شده. زنای شوهر دارم دوست پسر میگیرن🤦‍♀️

دقیقا. ازشون سو استفاده میکنن بعدم میگن من زندگی دارم. بای... چقدر مورد دیدم من

دقیقا همینم مونده به خاطر یه مردک هیز متاهل ابروی خودمو تو محل کار ببرم و خودمو از نون خوردم بندازم نمیدونم چی با خودش فکر میکنه وقتی چیزشون میزنه بالا عقلشون ب کل خاموش میشه

دقیقا همینطورهشاید بهش احترام گذاشتی مرتیکه انگل براش سوتفاهم شدها مردا ببین یه زن خیلی محکم و جدیه ...

اره شاید فکر میکنه من ادم ساده ای هستم و میتونه سو استفاده کنه ازم چون بقیه هم پیش اومده فکر کردن من ساده و خنگم

دقیقا همینم مونده به خاطر یه مردک هیز متاهل ابروی خودمو تو محل کار ببرم و خودمو از نون خوردم بندازم ...

اره اینام هست... بعد ی بُعد دیگه اش اینکه ادم احساساتش درگیر میشه و خب باعث آزار میشه... موجودات کثافت 

اره اینام هست... بعد ی بُعد دیگه اش اینکه ادم احساساتش درگیر میشه و خب باعث آزار میشه... موجودات کثا ...

دقیقا کثافت 👍🏻