2777
2789
عنوان

با این اقا چ رفتاری داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 55 پست

هیچی ی سلام و رفتاری عادی 

یجوری محکم باش ک طرف بفهمه پخمه نیستی و نمیتونه ازت سو استفاده کنه 

این نرای متاهل هول فقط ب ی چیز فک میکنن 

چیزی از انسانیت نمیدونن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ی سلام و رفتاری عادی یجوری محکم باش ک طرف بفهمه پخمه نیستی و نمیتونه ازت سو استفاده کنه این نرا ...

آفرین فکر کنم خیال میکنه من خنگم میخواد ازم سواری بگیره 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

شرکته؟خب پس نترس محکم برخورد کن

نمیترسم ازش فقط میخوام‌بدونم دیدمش چه جوری باشم باهاش

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یعنی مختو بزنه بعد کاراشو بده تو انجام بدی؟؟؟

نه بابا… مردها چه جور استفاده ای از زنا میخوان بکنن ؟

مغز آکبند اینا از دار دنیا فقط زیر شکمو فهمیدن همین واقعا حیف اسم انسان ک رو این بی خاصیتاس

حالا این اوایل که اومده بود تا نزدیک یه سال به کسی نگفته بود زن داره نمیدونم فازش چی بود یه بچه گنده هم داره حلقه هم نمیندازه فکر کنم دنبال دوست دختر میگرده 

روابط خاک ،برسری؟؟؟

اره دیگه جونم انگار مردها رو خوب نمیشناسی