منم ی زن متاهل چند سال افتاده تو زندگیم مثل بختک . ن شوهر خودش ول میکنه طلاق بگیره نه دست سر زندگی من برمیداره. چقد سر نمازم نفرین میکنم هر دوتاشون . هیچ بلایی هم سرشون نمیاد . من راضی هستم طلاق بگیرم ولی نمیزاره خانوادمم میگن طلاق بگیره اون راحت تر میشه زنه همه پولش میتیغه. بمون سر زندگیت خرج تون بده کرایه خونه تون بده . من کاش جای تو بودم حداقل ریخت شو نمیبینی شاهد خیانتش نیستی .خیلی مواظب دخترت باش خدا خودش شاهد همه چیز . انشاله بدبختی شون به چشم میبینیم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین مطمئنم خوشبخت نمیشهآه دخترمون میگیرتشولی خوب حس میکنم پشت سر من میگن حتمآ زنش ایراد داشتهولی در ...
نمیدونم عزیزم
من فکر میکنم حتی اگر بگیم آهم گرفت و .... خب ضربه ای که زده که دیگه پاک نمیشه برای من فایده ای نداره
امیدوارم برای خودت و دخترت روزهای بهتری بیاد ، خیلی بهتر
و اصلا دخترت بی نیاز از بودن این آدم باشه توی زندگیش
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊