2777
2789
عنوان

زندگی روی خرابه های زندگی زن قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 62 پست

منم ی زن متاهل چند سال افتاده تو زندگیم مثل بختک  . ن شوهر خودش ول میکنه طلاق بگیره نه دست سر زندگی من برمی‌داره.  چقد سر نمازم نفرین میکنم هر دوتاشون . هیچ بلایی هم سرشون نمیاد . من راضی هستم طلاق بگیرم ولی نمیزاره خانوادمم میگن طلاق بگیره اون راحت تر میشه زنه همه پولش میتیغه.  بمون سر زندگیت خرج تون بده کرایه خونه تون بده . من کاش جای تو بودم حداقل ریخت شو نمیبینی شاهد خیانتش نیستی .‌خیلی مواظب دخترت باش خدا خودش شاهد همه چیز . انشاله بدبختی شون به چشم می‌بینیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک درصدم شک نداشته باش که زندگی خوبی نخواهند داشت کسی که ذاتش کثیفه شاید بتونه یه مدت کوتاه آروم باش ...

شکایت کردم و منتظر نتیجه هستم.البته وکیل هم گرفتم که بتونم بیشترین نفقه رو ببرم برای دخترم

چون خودم هیچی ازش نگرفتم

فقط فکر طلاق بودم

منم ی زن متاهل چند سال افتاده تو زندگیم مثل بختک . ن شوهر خودش ول میکنه طلاق بگیره نه دست سر زندگی ...

وای من اصلآ نمیتونستم تحمل کنم‌تا بهم ثابت شد تمومش کردم.از همه چی گذشتم که دیگه نبینمش

منم ی زن متاهل چند سال افتاده تو زندگیم مثل بختک . ن شوهر خودش ول میکنه طلاق بگیره نه دست سر زندگی ...

عزیزم بیا خصوصی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
شکایت کردم و منتظر نتیجه هستم.البته وکیل هم گرفتم که بتونم بیشترین نفقه رو ببرم برای دخترمچون خودم ه ...

کاش مهریه تو میگرفتی یارو زیادی خوشبحالش شده عنتر خان 

💞خدایاشکرت💞
دیگه وقتی جدا شدیاشتباهه منتظر بدبختی اون بمونیبدبخت هم‌اگر بشهگذشته و خیانتی که بهت کرده هیچ جوره ج ...

ببین مطمئنم خوشبخت نمیشه

آه دخترمون میگیرتش

ولی خوب حس میکنم پشت سر من میگن حتمآ زنش ایراد داشته

ولی درست میگید خیانتش هیچ جوره پاک نمیشه

حتی الان خواستگار دارم نمیتونم اعتماد کنم.

اصلآ فکر نمی‌کنم بتونم وارد رابطه بشم

ببین مطمئنم خوشبخت نمیشهآه دخترمون میگیرتشولی خوب حس میکنم پشت سر من میگن حتمآ زنش ایراد داشتهولی در ...

نمیدونم عزیزم

من فکر می‌کنم حتی اگر بگیم آهم گرفت و .... خب ضربه ای که زده که دیگه پاک نمیشه برای من فایده ای نداره 

امیدوارم برای خودت و دخترت روزهای بهتری بیاد ، خیلی بهتر 

و اصلا دخترت بی نیاز از بودن این آدم باشه توی زندگیش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نرسیدم طلاقم ندهبعد مهریه قسطی میشد و باید همش روی نحسشو میدیدم

فهمیدم عزیزم 💔😔

الهی ازحالا به بعد به خوشی وارامش برسی 

انقده حال دلت خوب بشه که کلا همه چیو

فراموش کنی

💞خدایاشکرت💞