2777
2789

ابرسان بزن دیگه مگه روش دیگم هست

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرسان کلینیک عالیه قیمتشم دومیلیون وخورده ایی البته باید اصلشو پیدا کنی سیمپل هم خوبه

ممنونم 

بیشتر منظورم یه روش که توسط دکتر تو مطب وکلینیک رو صورت انجام میشه بود 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹💚

در رابطه با توهینی که تو اون تاپیک بهم کردی میگم

چرا چرت و پرت میگی

من کی گفتم مجردم ،اتفاقا سالهاست متاهلم و بچه دارم

زیباشدن و شکسته شدن زن هم بعد ازدواج به اخلاق شوهرش و شرایط زندگیش داره

البته شماها که نمیفهمین اخلاق چیه چون خودتون نه اخلاق دارین و نه اطلاعات حتی عقل اینم ندارین که تشخیص بدین ندارینش😂😂😂

و چه بهتر که اعلان رو پاک کنی چون حوصله بحث با آدمای بی منطقی که دنبال دعوا هستن رو ندارم

در رابطه با توهینی که تو اون تاپیک بهم کردی میگمچرا چرت و پرت میگیمن کی گفتم مجردم ،اتفاقا سالهاست م ...

همونطور که گفتن هیچ کدوم از پیاماتو نخوندم 🤣

ولی از ۴تا پیامی که تو اعلانات تیک زدم وپاک کردم معلومه بدجور فشاری ت کردم 🤣این همه عصبانیت از چیه؟بی شوهری ت؟🤣هنوز مونده بفهمی نداشتن رابطه چقدر اعصاب ادمو ضعیف میکنه عین تو😂 فقط راه درمان ضعف اعصابت رابطه اونم فقط با همسری که عاشقانه دوسش داشته باشی عین همسر من 

همچین شوهری رو برات آرزو میکنم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹💚