2777
2789

ماروز۱۲فروردین رفتیم برای کالابرگ کودکان که گفتن اعلام نشده ولی کالابرگ معمولی رو دادن مگه مرحله دوم واریزشده؟فکرمیکنم اشتباه کرده باشن ما کالابرگ مرحله اول رو دریافت کردیم قبل عید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امروز پرسیدم گفتن دهک یک و دو وسه فعال شده .. بقیه ۲۰ ام 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
از دیشب مرحله دوم واریز شده

پس اینی که دادن که دقیقا معادل کالابرگ قبلی بود ولی برای کودکان کمتره گیج شدم بخدا میگم نکنه اولی که قبل عیدگرفتم حساب نشده باشه مدیون بشم ازاین طرف برای کودکان روبایدمیریختن ولی ۲۰۰تومن کمتره مبلغش

پس اینی که دادن که دقیقا معادل کالابرگ قبلی بود ولی برای کودکان کمتره گیج شدم بخدا میگم نکنه اولی که ...

کودکان دهک ۱ تا ۵ ، ۱۲۰۰ هست

کالابرگ دهک ۱ تا ۳ ، نفری ۵۰۰ تومن( مرحله دوم رو دیشب دادن)

کودکان دهک ۱ تا ۵ ، ۱۲۰۰ هستکالابرگ دهک ۱ تا ۳ ، نفری ۵۰۰ تومن( مرحله دوم رو دیشب دادن)

اره میدونم عزیزم

مادهک پنج هستیم قاعدتا نبایدریخته باشن احتمالا همون یارانه کودکان بوده اشتباه کرده

پس اینی که دادن که دقیقا معادل کالابرگ قبلی بود ولی برای کودکان کمتره گیج شدم بخدا میگم نکنه اولی که ...

برای کودکان چطور ثبت نام کردید رفتید بهداشت .بچه ی شما چند سالشه

تا خدا هست به عالم چه نیازست