کافی بود خوشگل میبودم الان غرق خوشبختی بودم نه حال الانو داشتم که فقط روزی چند بار گریه میکنم حتی برا عید هم نرفتم آرایشگاه دیگه مجبوری چون میخوام برگردم سرکارم فردا میرم آرایشگاه اصلاح و ابرو
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خوب کارهای ضروری واسه زیباشدن رو انجام بده مثل سر وزن بودن اصلاح ابرو و صورت عطر و ادوکلن مسواک و......شاید زیبایی هاتون هنوز نیافتی
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وا عطر و ادکلن کجا خوشگل میکنه آدمو تمیز و مرتب که هستم
کلی گفتم 🙄🤔
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻