2777
2789

خوشگل نیستم عشقی تو زندگیم نیست 

خانواده هم اصلا مال این صبتا نیستن 

فقط امروز حیاط شستم و میخوام قورمه سبزی درست کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو ۳۶ سالگی قدر چیو بدونم مثلا قراره تو پنجاه سالگی اتفاق خاصی بیفته

بخدا مجردی دنیاست فقط تنهایی اذیت میکنه که اگه مستقل باشی مهم نیست تنهاییه ..ازدواج کنی اخلاق گوه شوهر خانواده شوهر عذابه پیر میکنن آدمو 

تو ۳۶ سالگی قدر چیو بدونم مثلا قراره تو پنجاه سالگی اتفاق خاصی بیفته

والا من الان 3 روزه اومدم خونه پدرم، چون باردارم خوه خودم حالم بد میشه. 

الان فهمیدم چی از دست دادم. آرامش، عشق بی قید و شرط، و... 

الان چی نسیبم شده؟ ماجراهای خاله زنکی ننه شوهر و خواهر شوهر و...، یه شوهر بچه ننه و دهن بین. اعصاب خردی و بدبختی

دقیقا

والا مجرد که باشی فکر میکنی خانواده شوهر خیلی خوبن خودمونم بودیم تا میدیدیم یکی داره میناله میگفتیم بلد نبوده چه جوری رفتار کنه انتخاب درست نداشته بهترین عروسم باشی همینن  

والا مجرد که باشی فکر میکنی خانواده شوهر خیلی خوبن خودمونم بودیم تا میدیدیم یکی داره میناله میگفتیم ...

دقیقا. از دور همه چی خوب و آسونه. وارد این ورطه که میشی میبینی یه چیزایی از کنترل ما دیگه خارجه