2777
2789

بخدا دیگه خسته شدم همش افکار تمسخر امیز در مورد بقیه دارم  مضمونش یه چیزه اما به شکل های مختلف و در مورد بسیاری از افراد و گاهی بین تشخیص عمدی یا غیر عمدی بودنش میمونم ، یعنی نمیدونم خطور بود یا عمدی چطور بفهمم یه فکری خطوره یا عمدی ؟همشم میترسم سرم بیاد و بعد اینکخ اون فکر اومد به خودم توضیح میدم و الکی مثلا ناراحت شدم ولی انگار از سر عادت و ترس از اینکه سرم نیاد صرفا این حالتو می گیرم که مثلا یجوری جبران کرده باشم فکر بدمو البته اوایل احساس گناه می کردم الان که دو سال گذشته دقیقا اغب بعد اینکه فکر اومد میگم نه اینجوری فکر نکن تمسخر دیگران کاری بدیه ولی مث اون موقع خجالت و عذاب وجدان نیس یعنی انگار از شدتش کاسته شده گاهی نیشخند زدم ، گاهی اصلا فکر می کنم عمدی اون طرفو مسخره کردم و مثلا وقت میزارم ببینم همد بود یا غیر عمد در نهایت حسم میگه میخوای خودتو تسکین بدی که گناهی نکردی و تاوانشو پس نمیدی ، انقد از اینکه تاوانشو تو این دنیا پس بدم میترسم که حد نداره  چه کنم تروخدا راهنمایی کنید

به خودشونم میگی؟

نه بابا مگه دیونه ام 

اصلا دوس ندارم به هیچکس برم بگم 

ولی گاهی حس پلشت بودن دارم و مثلا همش میگم نه اینجوریام نیس تو واقعا داری مسخره میکنی اینارو 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواس فکری هست 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
نه بابا مگه دیونه ام اصلا دوس ندارم به هیچکس برم بگم ولی گاهی حس پلشت بودن دارم و مثلا همش میگم نه ا ...

این ی جور وسواسه. به محض اینکه این افکار اومد سوره ناس بخون و سرتو گرم کن. 

وسواس فکری هست

ببین گاهی واقعا انگار میخوام بخندم 

گاهی انگار واقعا دارم مسخره می کنم 

اصن نمیدونم بعضی وقتا خطوره یا عمدی 

گاهی پشیمون 

گاهی همش پرس و جو از بقیه که گناهه ؟ ایا سرم میاد؟ بعدشگ ترس شدیدی دارم که این چیزا سرم نیاد 

ببین گاهی واقعا انگار میخوام بخندم گاهی انگار واقعا دارم مسخره می کنم اصن نمیدونم بعضی وقتا خطوره یا ...

عزیزم هرروز صبح ۱۹ تا بسم الله الرحمن الرحیم بخون وقتی از خواب بیدار میشی و آیه الکرسی و ۴ قل هم بخون 

سعی کن روزانه چند صفحه قرآن بخونی .نمازتو هم همیشه بخون .بگو به خدا توکل میکنم و وقتی این افکار اومد سراغت اصلا بها نده بهشون . وسواس فکری هست 

الان لینک یه تاپیک رو میفرستم دستورشو انجام بده 

یا تو گوگل سرچ کن راه های درمان وسواس فکری ،

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
ببین گاهی واقعا انگار میخوام بخندم گاهی انگار واقعا دارم مسخره می کنم اصن نمیدونم بعضی وقتا خطوره یا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3111187/هر-کی-مریضی-یا-مشکل-روحی-داره-بیان-افسردگی-وسواس-فکری-دو-قطبی

وسواس فکری نیست؟؟؟ افکار تکراری بدون اینکه خودت بخوای!

نمیدونم گاهی میمونم بین اینکه عمد یا غیر عمد 

ولی روزی هزار بار محتوای این فکرو حالا به شکل های مختلف دارم 

مثلا فرض کنید پولدار بودن رو مسخره می کنم 

صب مامانم گفت اینو دایی فرستاده ، تو ذهنم داشتم به دایی فکر میکردم و کارش یهو گفتم پسرای دایی هم پولدارن و انگار میخواستم بخندم ، پولداری رو مسخره نمیکنما مثال زدم چون نمیخوام اون فکرو تکرار کنم ممکنه کسی بخونه ناراحت بشه ( این الان خطوره یا عمدی؟)

یا مثلا دارم با شما حرف میزنما تو ذهنم میگم زهرا هم پولداره چندبار 

در حالیکه اصلا زهرا حضور نداره و من در مورد یه چیز دیگه دارم با شما صحبت می کنم 

جالبه انگار وسط صحبت با شما میخوام به زهرا بخندم 

اصلا چطور اینکارو میکنم با تو از کتاب میگم و تو ذهنم به چیزی دیگه در مورد یکی که اصلا نیس میگم یا میخوام بخندم انگار

در مورد بعضیام حساس شدم مثلا فردی که اون شرایط رو داشت و خدا بیامرزدش از دنیا رفت و من همش این ادم میاد تو ذهنم و با قی داستان 

یا کلی ادم که شاید فقط دو سه بار دیدمشون و همش تو ذهنم میان و این فکرا رو دارم در موردشون 

عزیزم هرروز صبح ۱۹ تا بسم الله الرحمن الرحیم بخون وقتی از خواب بیدار میشی و آیه الکرسی و ۴ قل هم بخو ...

ممنونم عزیزدلم چشم حتما انجام میدم 

مرسی که وقت میزاری خیر ببینی الهی 

اگه عمدی بود چی ؟ 

سرم میاد؟ 

نمیدونم گاهی میمونم بین اینکه عمد یا غیر عمد ولی روزی هزار بار محتوای این فکرو حالا به شکل های مختلف ...

وقتی داری اذیت میشی پس از عمد نیست

اگه از عمد بود کع میذاشتی کنار و دیگه فکرنمیکردی

البته من اینجور احساس میکنم

با یه روانشناس حرف بزن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

ذکر لاحول ولاقوه الابالله عااااالیه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

ممنونم عزیزدلم چشم حتما انجام میدم مرسی که وقت میزاری خیر ببینی الهی اگه عمدی بود چی ؟ سرم میاد؟

خواهش میکنم انجام وظیفه هست . عزیزم مسخره کردن دیگران کار ناپسندی هست ، همینکه سوالتو دوباره مطرح کردی  نشون میده میخوای مطعن بشی که گناه نمیکنی

و افکارت وادارت میکنن که هی نگران بشی بابت عمدی بودن کاری که انجام میدی  .گلم دست خودت نیست این وسواس فکری هست  اصلا بهش فکر نکن .چه عمدی باشه چه غیر عمدی یه مدت بی توجه باشه به این افکار .