2777
2789

الان پنج سکه نیم میلیارده😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم بخاطر ۷۰ تومن بدهی اعسار زد این که خیلی بیشتر میشه

فکرکنم میتونه 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
یه سوال، اگه کسی نداشته باشه مهریه بده چی میشه

سعی میکنن با هم به یک توافقی برسوننشون ولی اگه دختره گیر بده و پیگیر شه قطعا میتونه ی چیزی بگیره ازش و اگر نده هم زندان 

دختر😂😂

نه وکیل نگیر فقط خودش بره و جواب هر کاری که کرد لایحه بنویسه بده و خودشو به بدبختی برنه و تا جون داره ناله کنه و حتما بگه که فیش حقوقی پسر رو بگیرن و هر مدرکی که داره برای اثبات درآمد پسر ارائه بده وکیل برا آقایون خوبه ولی خانوما خودشون برن بهتره درسته سخته و دوندگی داره ولی بهتر جواب میده