2777
2789

مثلا میریم خونه پدرم یا پدر خودش بخوام بمونیم‌چند روز یعنی همه چی میخره از مرغ و گوشت گرفته‌تا ماهی و میوه و شیرینی و..بابام خیلی بهش برمیخوره میگه مگه ما هیپی تو یخچال نداریم یا غریبه ایم که بازار رو میخری میاری اینجا گفت اگه از این به بعد اینقدر زیاد خرید کنی بیای خونم با خریدات میزارم جلو در😂باباهای شمام بدشون‌میاد از این‌کارا.؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازشون وسیله هم برمیداری با هزار تا قسم و ایه باید پولشو بدی😑😑😑😑

وسیله چی؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بنظرم پدرتون حق دارن

آخه همسرم بره خونه کسی اینجوری راحت نیس بابامم اینجوری راحت‌نیس گیر کردیم😂

اگه شوهرت مثل شوهر من باشه( که هیچ وقت نمی تونه چون شوهرم نمیذاره یه هل پوک ببرم خونه بابام) فقط کافیه بگی دوست ندارم برای مامان و بابات خرید کنی😉   و برای لج و انتقام دیگه براب خونه پدرت هم چیزی نمی خره

اگه شوهرت مثل شوهر من باشه( که هیچ وقت نمی تونه چون شوهرم نمیذاره یه هل پوک ببرم خونه بابام) فقط کاف ...

همسرم اهل انتقام و لجبازی نیس

شوهرت آدم با ادب و با شخصیت و دست دلبازیه 

پدرتم ی جورایی حق داره بهش برمیخوره اما خب در کل کار شوهرت خیلی پسندیده اس از نظر من کاش شوهر منم این‌جوری بود من هرچی مرد میبینم تو فامیل و اطراف اینجوری ان جز شوهر من🥲🥲

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂