2777
2789
عنوان

شغل تکنسین داروخونه

173 بازدید | 15 پست

یه دوره داره مدرک که گرفتی میتونی کار کنی

کسی اطلاعات داره؟؟؟؟ 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

آره اگه داروخانه ها بخان شهر ما زیاد داره و میخان

شغل سختیه؟ 

درامد و شیفت هاش چطوره

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان 10تومن من میگیرممیگم که براساس اداره کار1404 هم حقوق اداره کاری 13تومن شد

شیفتاتون چطوریه 

مثلا میشه یه نفر بخواد شیفتاش کم باشه 

هر روز نباشه؟ 

برا دانشجو خوبه شغلش؟ 

شیفتاتون چطوریه مثلا میشه یه نفر بخواد شیفتاش کم باشه هر روز نباشه؟ برا دانشجو خوبه شغلش؟

واسه خانوما اره خوبه

بستگی به دکتر داره دیگ

یکی هس قبول میکنه با شرایطت یکی نه

شیفتا هم چرخشی صبح و عصر هس 8ساعته

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
واسه خانوما اره خوبهبستگی به دکتر داره دیگیکی هس قبول میکنه با شرایطت یکی نهشیفتا هم چرخشی صبح و عصر ...

مرسی گلم