2777
2789

یعنی جوری که انگار مغزم هیچ دستور دیگه ای بهم نمی‌ده 

و فقط بهم میگه خودت رو خلاص کن و تموم کن همه چیو 

الآنم خیلی روزا تنهام و بعضی وقتا فکرش بدتر میشه 

حتی یه بار رفتم دوش گرفتم به خودم کلی عطر زدم شیو کردم که بعدش....

ولی لحظه آخر ترسیدم و رها کردم خودمو ترسیدم از عذاب بعدش فقط

امشبم یلحظه اینجوری شدم چند دقیقه درواقع دائم به خودم میگفتم تمومش کن که بیشتر سختی نکشی 

چندنفر همینجا بهم گفتن برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین می‌خوام یه قسمتشو برم ببینم میشه بگید کدوم قسمتش بهتره درباره این موضوع که ببینم ...

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

زندگی پس از زندگیو ولش کن 

اره خودکشی عذابش ابدیه خدا نمیبخشه کسیو که خودشو بکشه .

تو برو یه روان پزشک باهاش صحبت کن احتمالا ارجاعت میده به روانپزشک نهایت یه قرص کوچیک میخوری یکم ذهنتو ازاد کنی 

این بهترین کاره که انجام بدی . در کنارش قویم باشی زندگی همه قمر در عقربه به خدا ایمان داشته باشه که دوران تغییر میکنه❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ جالب

من واسه کشتن بابام چون نابودم کرد

بابام ک انقد اذیتم میکنه ی وقتایی میرم بکشمش و شروع میکنم صلوات فرستادن و با خودم حرف زدن خودمو مجاب میکنم ک این درستش نیس و حتما میخام برم مشاور

توام برو

زندگی پس از زندگیو ولش کن اره خودکشی عذابش ابدیه خدا نمیبخشه کسیو که خودشو بکشه .تو برو یه روان پزشک ...

دارو میخورم عزیزم ولی دوزش کمه و از افکارم چیزی نگفتم 

ممنون ازت عزیزم چشم❤️ 

چ جالبمن واسه کشتن بابام چون نابودم کردبابام ک انقد اذیتم میکنه ی وقتایی میرم بکشمش و شروع میکنم صلو ...

باشه عزیزم ممنونم خدا به دلت آرامش بده 

چ جالبمن واسه کشتن بابام چون نابودم کردبابام ک انقد اذیتم میکنه ی وقتایی میرم بکشمش و شروع میکنم صلو ...

چطوری میخوای بکشیش ☹️😆 منم بابام زجر کشمون کرده بی نهایت عذاب میده .ولی میگم بکشمش با یه عمر عذاب نمیشه زندگی کرد بعدم که حتما پلیس میگیره و اعدام میشم خودم😂

حرز امام جواد همراهت داشته باش

واقعا معجزه میکنه

از شر افکار بد خلاص میشی

عزیزم باور کن خودکشی راه خوبی نیست واسه فرار از مشکلات

اون دنیا خیلی عذابش بیشتره واسه کسایی که خودکشی میکنن

خدا هر گناهی و ببخشه خودکشی و نمیبخشه

قرار نیست همیشه زندگیت اینجوری باشه

شاید روزای خیلی قشنگی در راه داری که ارزش صبر کردن داره پس امیدت و از دست نده

میشه واسه ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین؟🥺
چطوری میخوای بکشیش ☹️😆 منم بابام زجر کشمون کرده بی نهایت عذاب میده .ولی میگم بکشمش با یه عمر عذاب ن ...

با سیانور یا چاقو😂😂😂

منم ی بار مث تو فک کردم و دیدم تهش خودم ب چوخ میرم

پس تصمیم گرفتم اذیتش کنم منم

دست میزارم رو نقطه ضعفش بعد حرصی میشهچن روز پیش انقد عصبانیش کرده بودم قلبش درد گرفته بود بردنش دکتر ...

من بابام دست به زن هم داره نمیتونم باهاش کلنجار برم قبل اینکه اون طوریش بشه یه موقع خودم طوریم میشه🤦🏻‍♀️