2777
2789
عنوان

بلفی چهارده و عذاب وجدان

1433 بازدید | 87 پست

سلام دوستان ایامتون به کام 

همسایه مون اومد جلو در گفت شما چطوری آشپزی میکنی بوی غذا کل ساختمون رو برمیداره دلمون ضعف میره مخصوصا برنجتون چیه از کجا میگیرید که اینجوریه 

اصلا یخ کردم یک لحظه اگر پیک بیاد یا باردار کسی باشه یا گرسنه باشه من چی کنم اینقدر حالم بده از اون موقع 

میخوام براشون غذا درست کنم ببرم ولی بقیه چی 

😔😔😔

اصلا تا الان کسی اینجوری بهم نگفته بود 

همسرم میگه سخت نگیر ولی من ناراحتم راستش چکار کنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیادی احساساتی نشو اذیت میشی

به خدا هنگ کردم این همه سال کسی نگفته بود بهم اینجوری 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم‌ 💖💖

خب همه همینن بوی غذای بقیه میاد تو خونه ما

بوی غذای ما هم میره بیرون

چاره ای نیست

نمیشه که هرروز برای یه ایل غذا درست کنی مبادا دلشون بخواد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الهیچه مهربونیموقع اشپزی هود روشن کن بوی غذا نپیچه تو ساختمون

هود روشنه همیشه تازه پنجره ها و در تراس هم باز میذارم فقط دلم میسوزه اگر کسی دلش خواسته باشه جز این خانواده چی

عزیزم‌ 💖💖خب همه همینن بوی غذای بقیه میاد تو خونه مابوی غذای ما هم میره بیرونچاره ای نیستنمیشه که ه ...

نمیدونم اصلا 

من دلم برای پیک ها که اومدن سوخته اگر دلشون خواسته باشه چی 

آخی😢😢

بعد الان همسرم میگه راست گفته هر روز از تو پارکینگ میام بوی غذا پیچیده میگم این غذای کیه میام میبینم از خونه خودمونه 

عذاب وجدان خفه ام کرده دوستم

هود روشنه همیشه تازه پنجره ها و در تراس هم باز میذارم فقط دلم میسوزه اگر کسی دلش خواسته باشه جز این ...

عزیزم دیگه کاری که ازت ساخته نیست ، ناگزیر بوی غذا میره کمی.

مشخصه دستپختت خوبه ها 🌺

هروقت تونستی یه مرتبه نذری بپز به همسایه هات بده تا دلت اروم شه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بعد الان همسرم میگه راست گفته هر روز از تو پارکینگ میام بوی غذا پیچیده میگم این غذای کیه میام میبینم ...

حالا میخوای چیکار کنی

نمیشه که غذا نـپزی😁😁

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نمیدونم اصلا من دلم برای پیک ها که اومدن سوخته اگر دلشون خواسته باشه چی

یه بار باردار بودم همسایمون آش ترخنه درست کرده بود تا ساعت ۳ عصر منتظر بودم هی میگفتم الان میاره برام باهم دوست بودیم

ولی خب اون طفلی که نمیدونست انقد بوی غذاش پیچیده

بعدها بهم گفت میخواستم برات بیارم دیر حاضر شدع

الان که فکر میکنم میبینم توقعم زیادی بوده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم دیگه کاری که ازت ساخته نیست ، ناگزیر بوی غذا میره کمی.مشخصه دستپختت خوبه ها 🌺هروقت تونستی یه ...

ممنونم جانم

بله بو میره ولی اینکه اینجوری بیان و بگن برام عجیب بود اصلا 

حالا باز دلمو آروم میکنم همسایه ها اوضاع مالیشون خوبه بیشتر از همه برای پیک هایی که میان دلم میسوزه