2777
2789
عنوان

دیدی گاهی وقتا دلت گرفته

92 بازدید | 15 پست

دیدید گاهی انقدر ناراحتی و یه جایی  گیر کردی و هیچ راهی نداری که احساس میکنی نمیتونی نفس بکشی 

انگار هوا کمه  انگار مغزت خستس  البته هیچی هم دست شما نیستااا

شما توی این وضعیت چیکار میکنید؟

من فقط میخوام بخوابم

یعنی تا از یچیزی ناراحت میشم فقط دلم میخاد بخوابم و به هیچی فکر نکنم

در این بازیِ ناعادلانه، همیشه کسانی هستند که سهمشان از زندگی، چیزی جز رنج و اندوه نیست🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه بسته اینترنت میخرمیه مقدار خوراکی سالم میخرممیخوابم و فیلم هایی از طبیعت میبینم و خوراکی رو میخور ...

آفررین

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

چون اگه بیدار بمونم فقط گریه میکنم با گریه غذا میخورم با گریه ظرف میشورم حمام میکنم و....

اره منم . واسه اینکه جلوی کسی گریه نکنم مجبورم غیب بشم

در این بازیِ ناعادلانه، همیشه کسانی هستند که سهمشان از زندگی، چیزی جز رنج و اندوه نیست🥲

تو نوت موبایلم  مینویسم هرچیزی که اون لحظه‌ باعث شده حالم خوب نباشه بعداً میخونم و میبینم چقدر گذرا بودن.

گاهی هدفون رو میذارم و صداهای طبیعت رو پلی میکنم مثل بارون یا امواج دریا

بعضی وقتا با دوستم حرف میزنم و واقعا سبک میشم

اما راستش گاهی اوقات هم هیچکدوم از اینا جواب نمیدن.
اون موقع فقط گریه میکنم، میخوابم، و به خودم قول میدم فردا یه روز دیگه‌ست.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

الان تو اون وضعم هیچی انقد تو مجازی میچرخم سرم گیج بره

بعضی وقتا از فضای مجازی و اینستا هم کاری بر نمیاد 

گریه میکنم و روبه روی آینه وایمیسم و با خودم حرف میزنم شاید روش احمقانه ای باشه ولی من اینجوری خودمو ...

نه مسخره نیست خیلی هم خوبه