2777
2789

والامن که همسرم ازصبح تاشب میره سرکارتوخونه تنهامیمونم بیاین راه حل بدین لطفا... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

والا من در حسرت یکساعت بیکاری هستم از صبح تا شبم پره اما اگر خونه بودم

حتما میرفتم صبح باشگاه 

بعدم میومدم کتاب میخوندم فقط

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشپزی تمییز کاری نی نی سایت😅نبود شوهر استعدادهامو شکوفا کرده کلی غذای جدید و شیرینی و دسر درست میکنم اونم که میاد خونه خوشحال میشه البته الان حاملم این کارا برام سخت شده.به خودمم میرسم همش میرم جلو ایینه موهامو درست میکنم یه پا ارایشگر شدم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

ممنون ازنظراتتون خانماچون تواقدامم نمیتونم باشگاه واینجورجاها برم کارخونه هم زیادباشه سه ساعت طول میکشه حالا بقیشوچیکارکنیم... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
عزیزم اینم در راستای تاپیک شماس اینجام بیاین https://www.ninisite.com/discussion/topic/1586203/برن ...

ممنون جانم