2777
2789
عنوان

بچه ها کمک فکری بهم میدید 😟

154 بازدید | 21 پست

5 ساله ازدواج کردم, خداشکر با همسرم خوبیم فقط نمیدونم چرا انقدر لج دربیار میشه 

مثل بچه های دو ساله اس 

یا شایدم پیرزنایه خاله زنک. مثلا مهمونی میخواهیم بریم گیرایه لوس میده, یا توو مهمونیا جرات ندارم زیاد باهاش حرف بزنم که دنده لجبازیش بزنه بالا

هر چیزی هم میشه میگه مثل خودت مثل خودت, در حالی که خداشاهده من کاری نمیکنم میخواد لج دربیاره... 

خیییییلی مورد بوده که نمیشه همه اینجا نوشت, فقط اخری که 1 ی 2 ساعت پیش بود, جمعه قراره خالم بیاد میز وسط مبلیمونو فروختیم گفتم بریم میز بینیم این چند شبه, میگه هااا چطور من میگم بریم میز ببینیم میگی حالا عجله ای نیست خالت میخواد بیاد میخواهی بری, فکر کنید چقدر لوس...

سر این مسئله حرف زدیم, دعوا کردم, قهر کردم ولی درست نمیشه, خسته شدم 😢😢😢😢😢😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اين خصلت همه مردا عزيزم كم و زياد داره اما ب نظرم احتمالا شوهر شما بجه اخر يا خواهر زياد دازه و بهشون خيلي وابسته بوده يا ب مادرش

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
اين خصلت همه مردا عزيزم كم و زياد داره اما ب نظرم احتمالا شوهر شما بجه اخر يا خواهر زياد دازه و بهشو ...

بله عزیزم بچه اخره دوتام خواهر داره 

ولی خییییلی لج درار شده, سر هر جا میریم یا کاری داریم اشکم درمیاد 😢

بعنوان مثال 1000 بار گفتم تنهاییم سیگار بکش ولی جلو فامیلاموم نکش ولی چند بار اینکارو کرده

ولی عمرااااااااااااا اگر جلو فک و فامیلای خودش اینکارو کنه, بهشم بگم میگه گیر میدی 

من پسرم ۱۹ سالمه ولی والا همچین اخلاقی تو خودم ندیدم همم میگن خوشبحال زنت خوب نیست ک همع رو جمع ببن ...

ن عزيزم شما ك مامانشي و از ماماناي ني ني سايت يجه رو خوب بزرك كردي اما اره ببخشيد زاست كفتي اصلاح ميكنم بعضي مردا😚😚😚😚اما خدايي يكم بعضي وقتا لوس و بجه ميشن برا زناشون ن؟؟😶😶😶

بله عزیزم بچه اخره دوتام خواهر داره  ولی خییییلی لج درار شده, سر هر جا میریم یا کاری داریم اشک ...

ف كنم اين اخلاقا منشاش هميناست😑😑خوب تو هم اصلا يه مدت ولش كن هيجي بهش نكو ك اونم لج نكنه بدتر

ف كنم اين اخلاقا منشاش هميناست😑😑خوب تو هم اصلا يه مدت ولش كن هيجي بهش نكو ك اونم لج نكنه بدتر

اخه عزیزم توو خونه که خوبیم به محضی که چیزی پیش میاد خل میشه, وگرنه مگه مریضم گیر به این دیوونه بدم 😫😫