2777
2789

نمی‌دونم چرا یهو اینجوری شدم شاید حمله پنیکه دوباره میخواد بیاد سراغم ولی خیلی میترسم خیلی زیاد 

اگه نشه اگه بازم قبول نشم چی

قبلا کم کاری کردم ولی از سال جدید دارم صد خودمو می‌ذارم تا به کنکور تیر برسم 

تا بهمنم بزور خانوادم دانشجو بودم 

دیگه حق کنکور دادن هم ندارم تا آخر عمرم خیلی میترسم حالا که جدی شروع کردم بعد سه چهار سال تهش نشه اونی که می‌خوام 

نه دوستی نه هیچکس جز خانواده جریان کنکور دوبارمو نمیدونه و با هیچکس نمیتونم درد و دل کنم جز خدا 

خانواده هم که تا چیزی میگم نمک رو زخمم میپاشن 

بابام اصلا راضی به کنکورم نبود الان منتظره دوباره شکست بخورم تا بزنه تو سرم مثل تمام سالهای گذشته که عذابم داد و تاپیکام هست 

منی که مدرسه تاپ بودم دانش آموز برتر شهر بودم روزی مردم که بابام بخاطر یه نمره پایین مجبورم کرد برم با کسایی که همه درساشونو افتادن همکلاس شم توی یه کلاس تابستونی بعد کنکور اولم ،و کارایی که باهام کرد و مثل یه حیوون باهام برخورد میکرد یه خواب راحت برام آرزو بود میگرن شدید داشتم نباید خوابم بهم میخورد ولی بابام شبی دو سه بار از قصد بیدارم میکرد و من هرروز سردرد بودم 

بعد اون من دیگه هیچوقت آدم سابق نشدم افسرده شدم اضافه وزن گرفتم موهام سفید شد همه شون ریختن میگرن گرفتم حمله پانیک 

الان دارم خودمو تیمار میکنم بعد چهار سال و توی ۲۱ سالگی ، و بالاخره دارم خوب میخونم شاید چون از پدرم جدا شدم 

اما چندماه دیگه برمی‌گردم پیشش و اوضاعم اگه کنکورو‌ خوب ندم باز همونه 

ولی اگه بازم دارو قبول نشم چیکار کنم؟ من هیچ راه دیگه ای ندارم جز درس و فقط هم به همین رشته علاقه دارم نمی‌خوام حسرت بکشم بعدا و برم یچیز دیگه بخونم 

گاهی بخاطر حالات روحیم جنون آنی بهم دست میده میگم تو که نمیشی بازم خودتو جای تابستون همین الان بکش راحت کن 

میشه یکم حرف بزنید باهام آرومم کنید 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

حتی کرایه خونه ای که الان توش هستم و یه شهر دیگم دور از پدرم ، داداش متاهلم میده اگه نتونم بازم تا آخر عمر نمیتونم سر جلوش بلند کنم😭

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام.امیدوارم از تموم این مراحل عبور کنی.

من یه سال ازت بزرگترم و پشت کنکور بودم و شرایط مشابه تو رو داشتم.

می‌دونم الان شرایط برات خیلی سخته،ولی مطمئن باش پدر و مادر همیشه خیر بچشون رو می خوان.نمیدونم اخلاقت چطوره ولی من اگه کسی ازم ایراد می گرفت لج می کردم و درس نمی خوندم.و الان که گذشته هر شب آرزو می کنم که کاش قدر تک تک ثانیه ها،تک تک غرولندهای بابا و مامانم و تک تک هزینه ها و ۱۲سال درس خواندنم رو میدونستم.کاش باز به خودم فرصت میدادم تا با حسرت نداشتن چیزی که می تونستم داشته باشم و کوتاهی کردم در موردش زندگی نکنم.

من الان دانشجو هستم، تموم اون لحظات گذشتن و خاطره شدن ولی چیزی که برای من به یادگار موند اون حس حسرت و نداشتنه.هم کلاسی من بعد از ۴سال امسال پزشکی آورد درسته زمان برد ولی به خواسته قلبش رسید.همه اون حرفا و لحظه های سخت می ارزن به لحظه قشنگی که اسم رشته هدفت رو توی صفحه خودت توی سایت سنجش می بینی.

اگه واقعا داری تلاش می کنی تا بهش برسی،با دل و جون مایه بذار.هر کی حواسش بهت نباشه خدا حواسش هست.

ان شاالله موفق میشی...

سلام عزیزم من نظر قبلیتو ک راجع ب نوار بود خوندم احساس کردم یکی داره راجب زندگی خودم تعریف میکنه خیلی سختی کشیدیم از مادره خودمون شانس نداشتیم خداروشکر من بابا فهمیده بود اون نیومد اذیتم کنه فقط بابام خیلی مطیعه زنشه اگه اینجوری نبود میتونست زودترنجاتم بده از دستش

منم نزاشتن درس بخونم مامانم خونرو برام جهنم کرد داداشامو علیهم میکرد اصلا ی وضعی میخواست فقز دراختیارش باشم حمالیشو بکنم وقتی دلش میخواد بره بیرون من ببرمش وقتی دلش نمیخواد بره بیرون اجازه نده من برم بیرون خلاصه تقصیره خودم بود عرزه نداشتم خیلی بهش رو داده بودم هم ترسونده بود منو هم عرزه نداشتم دفاع کنم از حقم ب همه بفهمونم داره چ بلایی سرم میاره ی طوری وانمود میکرد انگار بهترین مادردنیاس حتی خودمم قبولش داشتم میگفتم صلاحمو میخواد ولی ی پدری ازم دراورد رید تو جوونیم نمیدونم چندسالته ولی مراقب باش جوونیتو ازت نگیره