2777
2789

یه نفر یه خوبی بهم کرد البته با هزینه الان داره تبعیض خیلی زیادی قائل میشه اونم فقط درباره من 

منم تو شرایط بدیم که بزنم زیر کاسه کوزه بگم شمارو بخیر و مارو بسلامت از طرفیم واقعا ناراحت عصبانیم و تمرکزم روی مهم ترین کارای روزمرم از بین رفته 

در دوره ای از زندگیم هم یه داستان اینطوری برام همین شخص درست کرد بعد از کلی خوبی که کلا منو بهم ریخت و من اون دوره رفتم

اما الان شرایطم فرق میکنه بدونید که نمیتونم بیخیال شم سخته یه مقدار راستش 

چیکار کنم؟حداقل بگید چطوری اروم شم با خودم بگم فقط از محیط خوبم استفاده کنم تا شرایطم بهتر شه بعد برم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی بعد از خوبی بهم بدی کرد میخوام برم ولی نمیتونم باید تحمل کنم اما برام سخته

یا بمون مدارا کن یا کات کن اینجور بیشتر آدم زجر میکشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه

بابا کات چیه مگه دوست پسرمهنمیتونم برم ،برم مهم ترین روزام به فنا میره الانم حس میکنم غرورمرفته زیر ...

آره درسته..یا نباید حساس بشی یا بمون بجنگ مدارا کن 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه

راستشو بخوای خودمم میدونم باید حساس نباشم هی به خودمم میگم کارم تموم شد میرم ولی اعصابم بدجور بهم ری ...

تا حد امکان ذی اکشن نده حساس نباش بیخیال باش تا تموم بشه