2777
2789
عنوان

كيا بيخواب شدن؟؟؟؟

257 بازدید | 39 پست

هررررر كاري ميكنم خواب به چشمم نمياد، اول يكم به كاراي روي هم تلمبار شدم فكر كردمً، بعد دلم گرفت و كلي گريه كردمً، بعد دلم واسه بابام تنگ شد كه چند ماهه نديدمش، بعدم واسه مامانم كه اتاق بقلي خوابيده ، بعدم يكم فكر عشقاي بي سرانجامم افتادم بعد يكي هم زدم تَو سر خودم كه خجالت بكش روزيً هزار بار عاشق ميشيً 😬😬😬 بعد اينننننن همه يادم افتاد عصر قهوه خوردم ساعت ٩ شبم ي ليوان چايي و نخوابيدن من هيچ ربطي به اون عمليات پيچيده بالا نداره 😬😬😬😬😬 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از خدام بخوابم پسرم روپام می زارمش تو گهواره بیدار می شه نمی دونم چکار کنم در ضمن اگه مجردی قدر این روزاوخونه ی پدری وبدون من بعضی وقتا بایاد دختریم خوابم می بره خیلی دل تنگ اون روزام

من از خدام بخوابم پسرم روپام می زارمش تو گهواره بیدار می شه نمی دونم چکار کنم در ضمن اگه مجردی قدر ا ...

😍😍😍😍 دقيقا درك ميكنم چي ميگي، من تازه نامزد بودمً جدا شدم وليً واقعا واقعا از اون روز به بعد هر لحظه بودن با مامان و بابارو تَو دلم خدارو شكر ميكنم 

😍😍😍😍 دقيقا درك ميكنم چي ميگي، من تازه نامزد بودمً جدا شدم وليً واقعا واقعا از اون روز به بعد هر ...

اره عزیزم خدا روشکر کن مردا دلشون برا زناشون نمی سوزه هی ازارش می دن ولی دوست ندارن یک تیغ بره پای خواهرشون