2777
2789
عنوان

كيا بيخواب شدن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 39 پست
😁😁😁😁 سـلام بیـخوابانی چـون مـن نیـز بـر تـو 

🤣🤣🤣🤣🤣باور ميكني ميخواستم برمً سر كاراي خياطيم؟ ي تيكه پارچه خز دارمً ميدوزم.، با قيچي كوچيك اضافه درزارو داشتم كوتاه ميكردم خسته شدم اگر تَو سالن نبود واقعا ميشستم سرش 

مسئله اين است!!!!!بيايد به من نظر بديد لطفا،خواهش ميكنم ازتون

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😘😘😘😘 نيستن پيشتون؟ 

امروز به این فک میکردم که ادم یبار دنیا میاد یبارم میمیره من تو این دنیا چیزی به اسم بابا نداشتم تاحالا بابا رو نگفتم اصلا نمیدونم بابا داشتن چیه واین برای یه دختر خیلی سخته خیلی سخت 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 
اره عزیزم خدا روشکر کن مردا دلشون برا زناشون نمی سوزه هی ازارش می دن ولی دوست ندارن یک تیغ بره پای خ ...

چي بگم نوبت شوهر كه ميشه خوانواده دوستن، نويت برادر خودمون كه ميشه زن ذليييييييييل بدبخت 😂😂😂

ديدمً ننوشتي قهر كردمً 😬😬 الان ميام دوباره اشتي 

قهر نكن خواهر

محتاج نظراتتون هستم

تند تند نوشتم ديگه

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
امروز به این فک میکردم که ادم یبار دنیا میاد یبارم میمیره من تو این دنیا چیزی به اسم بابا نداشتم تاح ...

عزيز دلم هر كسي ي قسمتي داره، چيزي كه دست تَو نيست براش غصه نخور، كاري نميتوني كنيً، خيليا هستن پدر دارن وليً دور از جون دزده يا معتاده همشً زندان، خيليا هستن پدرشون مريضه، خيليا هستن پدرشون جانبازه و هر روز شاهد زجر كشيدنش هستن، خيليا هستن پدرشون دنبال خوشً گذروني خودشه، بعضيام پدر همشً دنبال كار، بعضيام پدراي خوبي دارن، ببين عزيزم منم پدرم هميشه توي بدترين شرايط كاري بودن و خونهً نبودن من به دنيا اومده بودمً دو روز پيشم بودًه ديگه نديده منو تااا به قول خودش نصفه نيمه راه ميرفتم دوباره تونسته برگرده گير كرده بودًه توي سيل و بيابوني وسط پروژه ، هر كسي ي جور زندگي ميكنه و بايدً قبول كنه شرايطش رو، هيچوقت حسرت و ناراحتي نكش، مگر اينكه خودت ي كاريو خراب كرده باشيً اونم درس بگير از اشتباهت  

سلام عزیزم خودتو ب خدا بسپار آرامش میگیری فکرو خیال نکن

فكر و خيال نميكنم به خدا مال قهوست 😬😬😬 اولش كلي فكر كردمً بيينم اين حالم از چيه اخرش ديدمً هيچي نيست 😬😬😬