zahra_mehrabun مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10512 عنوان روش خونگي جايگزين اسپري تنفسي چيه 77 بازدید | 16 پست اومدم سفر . اسپري دهاني قرمز كاتوسين كه داشتم قبلا تموم شده .يه دكتر واسه بينيم بعد نوشت كه نياوردم . يكم حس مي كنم نفسم تنگه چيكار كنم . نميتونم بخوابم ممكنه يكم. 1404/01/05 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abqj2b عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 683 نمیدونم ولی من بچه بودم اسم خفیف و تنگی نفس داشتم خیلی اذیت میشدم از یه دورانی به بعد شکرطاقار که میخوردم خیلی بهتر میشدم نمیدونم روشماهم جواب بده یانه ولی از عطاری بخر
zahra_mehrabun مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10512 نمیدونم ولی من بچه بودم اسم خفیف و تنگی نفس داشتم خیلی اذیت میشدم از یه دورانی به بعد شکرطاقار که می ... ممنونم دستورش چجوره عزيزم و كي بايد خورد؟ شكر معمولي هم ميشه؟
zahra_mehrabun مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10512 واسه الرژیم فکر کنم خوب باشه قیمتیم نداره ممنونم از لطفت . بايد يعني شكرو بردارم بخورم؟
abqj2b عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 683 ممنونم دستورش چجوره عزيزم و كي بايد خورد؟ شكر معمولي هم ميشه؟ نه شکر نیست که یه نوع دارو گیاهی هست تمیز شدشو بگیر اگع وسواسی هستی😂باید پودرش کنی بعضی جاهاهم پودر شدشو دارند با ابجوش میخوری خیلی برای گلودرد خوبه
zahra_mehrabun مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10512 نه شکر نیست که یه نوع دارو گیاهی هست تمیز شدشو بگیر اگع وسواسی هستی😂باید پودرش کنی بعضی جاهاهم پودر ... ممنونم عزيزم هر چي باشه فقط نفسمو بهتر كنه يهو از دهن باز ميكنم نفس ميكشم .البته چهار ماه پيش عمل بيني داشتم ولي مشكل الرژي و كمي فوبيا هم دارم
abqj2b عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 683 ممنونم عزيزم هر چي باشه فقط نفسمو بهتر كنه يهو از دهن باز ميكنم نفس ميكشم .البته چهار ماه پيش عمل بي ... بگیر ایشالله که خوب جواب بده روت چون برای من خیلی عالی بود
zahra_mehrabun مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10512 بگیر ایشالله که خوب جواب بده روت چون برای من خیلی عالی بود ممنونم عزيزم هر روز با اب قاطي ميكردي ميخوردي؟ اب ولرم؟
abqj2b عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 683 ممنونم عزيزم هر روز با اب قاطي ميكردي ميخوردي؟ اب ولرم؟ هروز نه شاید هفته یه بار یه دوهفته یه بار نه با اب جوشتا ۷و۸سالگیم اسپری های مختلفی امتحان کردیم ولی همشون موقتی بودن هم به مرور که بزرگ تر شدم بهتر شدم همم این شکرطاقار خیلی برام خوب بود
zahra_mehrabun مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10512 هروز نه شاید هفته یه بار یه دوهفته یه بار نه با اب جوشتا ۷و۸سالگیم اسپری های مختلفی امتحان کردیم ولی ... خداروشكر عزيزم ممنونم از لطفت منم فك كنم چارم همون باشه