2777
2789
عنوان

خواهر بیشعورم

394 بازدید | 20 پست

دوست نداشتم توی عنوان همچنین چیزی راجبش بگم ولی واقعاً شعور نداره 12.13سالشه

من امسال سال اولم پشت کنکور موندم همش به روم میاره میگه برو کنکورتو بخون اگر فلان بودی قبول میشدی درحالی که خانوادم اصلا هیچی بهم نمیگن یا میگه دیگه فلان روز مونده تا کنکور خیلی روی مخم رژه می‌ره 

خیلی بهم بی احترامی میکنه و فحش میده از فحشای حیوان بگیر تا پدرسگ و اینا 

گفتم دیابتیه چندبار با سیاست باهاش رفتار کنم ببینم آدم میشه یکبار هم دعوا کردیم ورفتم معذرت خواهی کردم و بغلش کردم بهش گفتم مگه من چندتا اجی دارم فقط همین یدونه میخوام دنیامون به پاش بریزم و فلان حرفا 

وروز بعدش باز همون اش و همون کاسه به هیچکس احترام نمیزارع

داداش کوچیکم دو سالشه از بس این بچه رو میزنه اونم‌ دست بزن شده همش منو میزنه یجوری باهاش رفتار میکنه انگار آدم بزرگیه 

اصلا حوصلشو ندارم الانم رگباری بهم فحش داد جوابشو ندادم مامانم دوس نداره دعوا کنیم هربار فحش میده به مامانم میگم بخاطر تو من بهش چیزی نمیگم 

حتی منو میزنه چندروز پیش هم با ناخناش دستمو چنگ زد 

مارو بیچاره کرده از بس میخره هرشب 100.200تومن هلهوله

اصلا از رفتاراش و ظاهر واستایلش خوشم نمیاد ما هیچکدوم از فامیل نداریم فقط اینه اینطوریه 

چیکارش کنم اینو به کدوم تیمارستان زنگ بزنم ببرتش 

خودمم قرص ضد استرس وافسردگی میخورم قطعاً این قرصا نبود روانی میشدم از دستش خداروشکر بزور جلوی خودمو گرفتم 

همش با این حرفا خودم قانع میکنم بچس نفهمه ولش کن

ولی قدش اندازه قد مامانه از منم بلندتره یکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر سنشه معمولا توی این سن خیلی رو اعصابن،مگر دخترای مذهبی که نماز میخونن مدیتیشن میشه رفتارشونو نرمال میکنه ،وگرنه بقیه رو باید صبوری کنی تا بگذره این دورانشون تا حدود۱۶سالگی اذیت میکنن رو مخن زیاد اخلاقاشونو دوست نداریم ،سعی کن بپذیری اقتضای سنشه راحتتر کنار میای

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
تقصیر پدر مادرته که بهش چیزی نمیگن

میگن دیابت داره گناه داره همش کوتاه میاییم بخاطرش 

پدرمو هم میزنه نه به پدر نه به مادر احترام می‌زاره 

اخه مگ اختلاف سنیم با این چقدره همش 7سال یعنی خیلی زیاده ؟

من اصلا اینطور نبودم که 

خستم ازش از اینکه هی کنکورو میزنه تو سرم و بروم میاره چقدر سعی کردم باهاش خوب بشم ولی آدم بشو نیست

هر وقت چیزی گفت خودتو بزن به یه راه دیگه اصلا به حرفاش واکنش نده بزار بفهمه حرفاش برات فاقد اهمیته

وقتی نقطه ضعفمو بروم بیاره چطور واکنش ندم ازش توقع نداشتم هرچیزی بشه کنکور و قبول نشدنمو بروم بیاره 

پدرومادرم چیزی بهم نمیگن 

معلومه پدرمادرت خیلی بهش رو دادن و باید و نبایدی براش مشخص نکردن که چاله میدونی رفتار میکنه و بزرگتر و کوچیکتر از دستش در رنج و ازارن

رفتارشونو اصلاح کنن یه مشاوره خوبم میتونه کمک کننده باشه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

😐 چطوری تحملش میکنی ، حالا خوبه خواهرت ۱۲ سالشه من بزرگتراشم دیدم ببخشید مثل گ*او

حالا انصافاً کاری بهش ندارم علاوه بر اینا آشپز هم هست گاها عاقل میشه کار میکنه یه کیکایی میپزه شیرینی درست میکنه 

فقط مشکلش زبونشه نمیتونه کنترلش کنه که خوبی هاش به چشم بیاد

من دختر خواهر شوهرم 24 سالشه کوچیکه 15 از بس بزرگه رو میزنه دعوا داشتن یه بار مادرشون جلوش رفته بود یه جوری مادرش رو زده بود نگم آخرشم خواهر شوهرم از دستشون دق کرد مرد همیشه هم فکر می‌کرد پسر بچه ها بهترن از بس دختراش اذیتش کرده بودن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
حالا انصافاً کاری بهش ندارم علاوه بر اینا آشپز هم هست گاها عاقل میشه کار میکنه یه کیکایی میپزه شیرین ...

بنظرم خاهر بزرگ خوبی هستی ، جدیش نگیر تا جایی هم که میتونی باهاش بحث نکن