2777
2789
عنوان

امروز کلی کارآگاه بازی در آوردم خدا بخیر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنقدر امروز ترسیدم فکر کنم تا آخر عمر کلاهمم اون طرفا بیفته نرم

خب اینجوری که بدتر بچه رو بدبخت کردی ... نمیگم برو اونجا ادرسشو که داری برو هیات امنای مسجدی خیریه ای چیزی ادرسو مشخصات بچه رو بده

خب اینجوری که بدتر بچه رو بدبخت کردی ... نمیگم برو اونجا ادرسشو که داری برو هیات امنای مسجدی خیریه ا ...

من خودم دوتا بچه دارم  خیلی دلم میخواد بیارمش پیش خودم شوهرمم مطمعنم قبول میکنه

من خودم دوتا بچه دارم خیلی دلم میخواد بیارمش پیش خودم شوهرمم مطمعنم قبول میکنه

نه عزیزم اینم خطرناکه تو احتمالا فرشته اون بچه شدی عزیزم فقط به یه خیریه معرفیش کن بقیشو خودشون میدونن یه سرچ بزنی تو شهرتون خیریه های مختلفو پیدا میکنی 

همسایگی محل کار شوهرم ی خانواده هستن چندتا بچه دارن میگه همیشه صدای کتک کاری و داد و بیداد پدر مادره میاد شوهرم چند بار زنگ زده اورژانس اجتماعی ولی حتی ی بار هم نیومدن سر بزن حداقل

البته خدا خیرت بده میدونم نیتت خوب بود ولی باید یکاری کنی درستتر باشه

دوباره زنگ میزنم اورژانس اجتماعی ببینم چیکار کردن بعد ببینم چه کاری میتونم براشون انجام بدم ...اطرافم خیر زیادن امیدوارم بتونم حداقل کاری کنم بچه درگیر اعتیاد نباشه

نه عزیزم اینم خطرناکه تو احتمالا فرشته اون بچه شدی عزیزم فقط به یه خیریه معرفیش کن بقیشو خودشون میدو ...

الان که گفتید تو شهر ما خیریه هست فامیل شوهرمم اونجا کار می‌کنه میرم پیگیری میکنم حتمااااا