2777
2789

رفته بودم توی سوپر مارکت یه آقا با یه پسر بچه ی کوچیک حدودا هفت ساله اومدن وبا صاحب اونجا صحبت میکردن از حرفاشون فهمیدم این بچه پدر و مادر نداره و معتاد هست وپیش همون آقا که باهاش بود زندگی میکنه...حالم خیلی خراب شد.وقتی رفتن بیرون افتادم دنبالشون یعنی چند ساعت همینطور دنبالشون بودم کنار سطل زباله ها ضایعات جمع میکردن و ...

تا رسیدم حومه ی شهر رفت تو یه خونه ی کوچولو ...خیلی فضا ترسناک بود همش ترس داشتم خفتم کنن ..کلا محله ی بی درو پیکری بود ...کنار پنجرهاشون یه سوراخ‌هایی بود شوهرم قبلاً میگفت اینا از این سوراخا جنس میفروشن..یکم از پیرزنای کوچه پرس و جو کردم فهمیدم این بچه یه خواهر 14سالم داره که طفلی رو یه آدم داغون برده تو خونش نگه داشته .آدرس کوچه و مشخصات خونه رو حفظ کردم وقتی رسیدم خونه زنگ زدم اورژانس اجتماعی شهرمون ...ازم تشکر کردن وگفتن حتما پیگیری میکنن.اگه شوهرم بفهمه امروز تا کجا ها رفتم پوست از سرم می‌کنه.ولی اگه کمکی بشه به اون بچها واقعا دلم آروم میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه باحال و هیجان انگیز

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(: